Jeg er ganske spent på å se hvordan de tar battlefield serien videre. Forsetter de å gå etter COD? Eller går de mer tilbake til røttene?

Jeg ble nok så skuffet over BF3. Jeg har spilt alle spillene i serien siden BF 1942 å så veldig frem til BF3. Men dessverre ble det ner-dummet og mer arcade rettet i ett forsøk på å stjele spillere fra COD/MW.

EA gikk ut i forkant av lanseringen å sa at de skulle knuse COD/MW, men COD/MW knuste totalt BF3 i salgstallene. BF3 var ikke i nærheten en gang. Så forhåpentligvis har EA innsett at de aldri kommer til å vinne den kampen, å velger og fokusere på fansen som har gitt ganske tydelig utrykk for at dette var ett steg i feil retning.

Dog skal det sies at jeg har logget ganske mange timer med BF3 etterhvert og det er så absolutt ett meget bra spill. Men jeg håper de innfører større baner, mye større avstand mellom flaggene igjen og noe ala commander og squad systemet fra BF2 i BF4.

2
kimkong_8 [sitat…] Jepp, men BF må slutte å sammenlikne seg med CoD og de må slutte å lage spillet mer likt. CoD er mye mer kommersielt og kommer nok alltid til å selge mer en BF. Det trenge...

Jepp, men BF må slutte å sammenlikne seg med CoD og de må slutte å lage spillet mer likt. CoD er mye mer kommersielt og kommer nok alltid til å selge mer en BF.

Nettopp! Den største sammenhengen mellom BF og COD er at de er populære FPS spill. Prinsippet bak gameplayet er nesten så langt ifra hverandre man kommer i FPS sjangeren. Da blir det dumt at BF prøver å herme fra COD. Resultatet ble iallefall for min del det mest skuffende BF spillet i serien, pga det har beveget seg så langt vekk fra det som gjorde de foregående spillene så bra.

2

Forresten lol @ dere som har tenkt å spille FPS på konsoll.... Herregud. PC >>>>>>>>>>>>>>

2
Coutinho10 Hvordan er dette på ps4? Må ha noe annet enn bare FIFA... AC Black Flag er jeg ferdig med.

Hvordan er dette på ps4?

Jeg digger MP delen av spillet,etter siste oppdatering så har ikke spillet bugga noe heller .....hos meg i hvert fall. Hvis du har spilt BF3 så vet du hva hele greia går ut på.

Spilte både ps3 og 360 versjonen en del før jeg gikk over til ps4.

Du kan jo laste ned noen MP gameplay videoer på YOUTUBE for å se om det kan være noe for deg......jeg spiller bare Conquest mode .

2

Gleder meg noe sinnsykt til dette spillet. Jeg begynner å bli litt lei av BF3, etter at jeg har spilt det veldig mye. Er i 100 colonel, som er den høyeste ranken det er mulig å få.

Blir kjekt med BF4 :)

1
Dolan Jeg er ganske spent på å se hvordan de tar battlefield serien videre. Forsetter de å gå etter COD? Eller går de mer tilbake til røttene? Jeg ble nok så skuffet over BF3. Jeg har sp...

EA gikk ut i forkant av lanseringen å sa at de skulle knuse COD/MW, men COD/MW knuste totalt BF3 i salgstallene. BF3 var ikke i nærheten en gang. Så forhåpentligvis har EA innsett at de aldri kommer til å vinne den kampen, å velger og fokusere på fansen som har gitt ganske tydelig utrykk for at dette var ett steg i feil retning.

Dette er jo ikke helt riktig. BF3 har solgt over 12 millioner, hvilket er ekstremt bra, og selv om det ikke er helt på nivå med CoD som av uforklarlige grunner selger en 18-19 millioner enheter, så er ikke 12 millioner solgte så langt unna - hvilket betyr at BF4 absolutt har gode mulighet for å selge godt hvis spillet leverer.

1

Hadde håpet mer på Bad Company 3.. Noen som vet når denne kommer?

Men, gleder meg veldig til BF4! Elsker alle BF og BC spillene!

1

Jeg håper bare at de som nevnt tidligere i tråden går tilbake til røttene. Jeg vil ha ikke store, men gigantiske baner og alt det der. Såg forøvrig lovende ut.

1

Kommer ikke til å kjøpe BF4, gameplayet (ikke grafikken) så elendig ut, vil holde meg Arma 3 når det er ute snart, spiller Arma 3 Alpha også fram til betan kommer.

Holder meg til mer realistiske spill.

1
Jesperbro Dette ser egentlig bare ut som BF 3.5, dessverre.

Men hva mer kan du forvente? Grafikken er vel ikke mulig å få noe bedre med, mindre man kun vil gjøre spillet spillbart for de med PC til 30-40 000.

Akkurat som CoD så holder de seg til de som funker, ikke så veldig mye mer man kan gjøre heller. Krig er krig, våpen, kjøretøy og ødelagte bygninger. Så får vi bare håpe som flere nevner at de gjør størrelsen på MP mapsa en god del større.

Pluss så klart de tingene som alltid er dårlig med BF. Og fikser fps på konsoll.

1
kimkong_8 Men hva mer kan du forvente? Grafikken er vel ikke mulig å få noe bedre med, mindre man kun vil gjøre spillet spillbart for de med PC til 30-40 000. Akkurat som CoD så holder de se...

Joda, var egentlig som forventa. Men det er bare singleplayer, så skal vente til multiplayer kommer (eventuelt beta) til jeg bestemmer meg om jeg skal kjøpe eller ikke.

Om multiplayer er praktisk talt det samme (og mapsa like dårlige som i BF3) står jeg over, i alle fall.

1
Jesperbro Joda, var egentlig som forventa. Men det er bare singleplayer, så skal vente til multiplayer kommer (eventuelt beta) til jeg bestemmer meg om jeg skal kjøpe eller ikke. Om multipla...

Om multiplayer er praktisk talt det samme (og mapsa like dårlige som i BF3) står jeg over, i alle fall.

Det er mange bra maps i bf3 da.

Mine favoritter :

1. Metro (super bane ,som er kulest å spille på no explisies)

2. armored shield (flott stor bane)

3. Seine crossing

4. Bandar Desert

5. grand bazar

1
Laster...