Spill esc

Innlegg

Spill

Wizzard

Train Simulator 2014

Nå tilgjengelig på steam. Av denne og trainz anser jeg denne som mest realistisk. Gleder meg å hente ned oppdateringen(De som har 2013/12 fra før får denne gratis).

Særlig liker jeg nye ruter man kan få kjøpt som Maria pass og de britiske linjene(london- ipswitch). Ikke minst alle lokomotivene man får kjøpt i tillegg(til en billig penge).

Løp å kjøp:)Den mest realistiske togsimulatoren med masse utfordringer i career mode. Nå er også delen om å lage nye scenarier og ruter blitt forbedret. Grafikken har blitt oppjustert samt 3 nye baner er lagt til i 2014 utgaven(hamburg-Hanover, London-Faversham + Donner pass).

2
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Har du hørt om fly simulatorer? Bil simulatorer? Det fungerer omtrent på samme måte.Derav navnet simulering. Om du tror det er enkelt, prøv. Kan love deg at å kjøre nedover Maria pass med 50 vogner etter deg er alt annet en enkelt, der du må bruke 3 forskjellige bremsetyper samt holde tidsfristen.

Sjekk denne:

http://www.youtube.com/watch?v=Ape5ifs0z5k

1

Hva er egentlig nytt i 2014? De kommer jo med nye utgivelser hvert år nå, uten å legge til noen ønskede forandring/tillegg. Men oppgradering er gratis for de som allerede eier spillet, så man kan vel ikke klage for mye.:)

Jeg har spilt serien helt siden det første Railworks(det het opprinnelig Railworks før de skiftet til det nåværende navnet), og det er nesten ingen forandringer som har blitt gjort. Det er grafiske forandringer og noen tekniske tror jeg, men ikke mye annet. Det samme kan sies om Trainz. Litt skuffende for oss som ønsker en teknisk god simulator og er villig til å gi avkall på gamle addons. Men jeg skjønner at forretningsmeddelen til utviklerne ikke tillater dette.

F.eks dør-systemet er tragisk. Hvorfor kan ikke jeg velge hvor jeg vil åpne dørene hen? Hvorfor vil ikke førene åpne seg, selvom jeg tydelig er innenfor plattformen og den grønne streken. Jeg synes togene er også litt for enkle å operere. Jeg vil gjerne bruke 3 minutter på å skru brytere og slik før jeg kan starte toget.:) Man har dog denne.

Det skinner nok igjennom at jeg begynner å bli lei. Men jeg har holdt et øye med den nye WCML, mulig jeg tar opp TS når den kommer ut. Noen som vet om den nye vil også inneholde den gamle, eller er det to forskjellig strekninger slik at man ikke kan kjøre hele lengden?

1

Du har jo noen loc som er bedre simulerte enn standard togene. Der mener jeg dør knappen fungerer blandt annet. London-Ipswich er en rute jeg virkelig liker samt Maria pass.

Det er jo nå gjort enklere å få tak i nye ruter via workshop og ser det er kommet endel gode allerede.

1

Så litt av Marias Pass på tuben. Sier som Lloyd Christmas: "I expected the Rockies to be a little rockier than this!"

1

Utfordringen med Maria pass er å ha kontroll på bremsene når man drar nedover fjellet. Med 40 vogner etter seg full lastet kan jeg si at man ikke kan sitte å nyte utsikten men hele tiden følge med de tre forskjellige bremsesystemene. I career mode får man både tidsstraff om man er for sent ute, i tillegg blir man straffet om man går over fartsgrensen.Om det er snø eller regn får du også straff for wheelslipp.

Jeg har ennu ikke klart full potte på de oppdragene man har der:)

Det som er vanskelig er å time bremsingen. Kansje du har 15 vogner som går nedover mens resten går oppover. Det er altså ikke så enkelt som man kan tro.

1

Kjøpte West Sommerseth pakke med to ekstra diesel tog. Må si at det må være den peneste trasjekten jeg har kjørt så langt. Mye å se og pene stasjoner i gammel stil.

Kjøpte meg TS14-steam edition for noen uker siden, og må si det er ganske gøy. Donner Pass må jeg si var litt kjedelig, med veldig lite ting å se på.

1

Bare ett spyrsmål, -- Må det styre togene eller er det "ratt" og kjøret med?

Og kan togene Tute??

1

Utviklerne av TS er ikke helt ærlige: http://www.reddit.com/r/Games/comments/1s5jpq/a_dev_is_able_to_mark_steam_reviews_as/

Jeg synes nok at dette er et problem som går på enkelte utviklere enn det det er et Steam problem. Jeg synes det faktisk er bra at det er mulig å se at utviklerne faktisk har flagget anmeldelsen. På den måten viser de hvordan de operer.

Uansett, så er det ganske drøyt at de holder på på denne måten, og jeg mener at folk burde være klar over disse holdningene.

1
Northridge Utviklerne av TS er ikke helt ærlige: http://www.reddit.com/r/Games/comments/1s5jpq/a_dev_is_able_to_mark_steam_reviews_as/ Jeg synes nok at dette er et problem som går på enkelte...

@Northridge du burde se steam forumet til TS14. De fjerner alt som kan være i det minste negativ og slipper ikke kommunen fritt. Helt idiotisk som de holder på.

Men nå er TS14 ett bra spill og kjører stabilt. Så det holder for min del, .... enn så lenge.

1
Coenraad @Northridge du burde se steam forumet til TS14. De fjerner alt som kan være i det minste negativ og slipper ikke kommunen fritt. Helt idiotisk som de holder på. Men nå er TS14 ett...

@Northridge du burde se steam forumet til TS14. De fjerner alt som kan være i det minste negativ og slipper ikke kommunen fritt. Helt idiotisk som de holder på.

Har sett det. De sletter alle tråder i hvert månedsskifte. Det er helt utrolig. De sletter også alt av en kritisk karakter umiddelbart. Jeg hadde en lengre diskusjon med RS_Admin på Steam, og han er av en ganske rar oppfatning av det hele.

1

I forhold til slik det var er det blitt litt forbedret på steam forumene, synes jeg. Før de ryddet opp ble trådene der aldri besvart av dem selv og det var et kaos der inne uten like. Nå har de i det minste fått en admin som kan bringe saker videre, slik jeg gjorde da jeg klagde på donner pass og career missions der. Nå skjer det faktisk noe på den fronten.

At de rydder i trådene pr måned kan vel diskuteres. Rs-admin har vel fått sine arbeidsoppgaver, og må vel forholde seg til dem. Det er vel neppe hans avgjørelse. Men han er også behjelpelig , på flere områder , f.eks bugs, og er aktiv der for å hjelpe. Slik var det ikke før. Det ser jeg som en liten framgang.

Når det er sagt, jeg ser ingen alternativ tog simulator. Hvilken er det? trainz? Modell tog ja, men realistisk? Nei. Train Simulator 2014 er kansje ikke det mest realistisk heller, men noe er det da. Særlig rutene synes jeg i det siste har kommet seg veldig grafisk sett. Når det kommer til modellering av selve locene ligger det fortsatt langt bak. Uansett, jeg liker train simulator 2014 og kommer til å fortsette med det så sant interessen er der.

Jeg registrerer også at mange klager på prisene for add ons. Jeg var selv veldig aktiv før i tiden med å lage ruter og dette er altså svært tidkrevende arbeid. Jeg forsvarer ikke prisen(30 euro), den er for drøy, særlig for den yngre generasjonen men samtidig er dette jobber som skal betales. Jeg håper og tror at de kan senke prisene endel, men jeg tror også at i forhold til antall kunder(interessen for tog simulatorer er kansje ikke den høyeste)som spiller dette,er dette en av grunnene til at prisene er såpass høy. Dog, jeg har merket meg at mange flere har joinet train simulator i det siste. Flere kunder gir redusert pris, forhåpentligvis. Vær obs på at de også kommer til å kjøre svært gode tilbud frem mot julen, slik de gjorde på thanks giving dagene da de reduserte prisene med opptil 75%. Jeg kjøpte 4 nye ruter:) Ta så med at man fullt ut kan lage sine egne ruter og hente ned masse ekstra via workshop som er gratis.

Den siste julepakken var utrolig fin forresten:) Den skal spilles julaften:) Venter liksom med å prøve den, for å ha noe å se frem til. 2 Euro er verdt det spør dere meg:)

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Cecilie82 Publisert

Fasit 25/5

ABAYA ALBA ALIBI ALIBIA BABL BABLA BABY BABYOLJA BALA BALJA BALL BALLA BIAL BIALA BILA BILABIAL BLYA BOBIL BOBL BOBLA BOLA BOLL BOLLA BYLL JABB JABBA JIBB JIBBA JOBB JOBBA LABB LABBA LABIAL LABIL LOBB...
4
0 svar
Ordstjernen ninamartine Siste svar

Løsning 23/5

BEBYGG? 6 BEBYGGE? 7 BEGYNN? 6 BEGYNNE? 7 BYEN? 1 BYENE? 5 BYGE? 1 BYGEN? 5 BYGENE? 6 BYGG? 1 BYGGE? 5 BYGGEN? 6 BYGGENE? 7 GNYENE? 6 GYNG? 1 GYNGE? 5 GYNGEN? 6 GYNGENE? 7 GYVE? 1 GYVENE? 6 HYENE? 5 H...
3
3 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 27/5

BIKINI? 6 BIKK? 1 BUKK? 1 BUNK? 1 DIKK? 1 DUKK? 1 DUNK? 1 INNKIK? 6 INNKIKK? 7 KIBB? 1 KICK? 1 KIKK? 1 KIKN? 1 KININ? 5 KINK? 1 KINN? 1 KNUBB? 5 KUBB? 1 KUBIKK? 6 KUDU? 1 KUKK? 1 NIKK? 1 UNIK? 1
2
0 svar
Ordstjernen Øivind_ Siste svar

Fasit 26/5

DEKK? 1 DEKKE? 5 DEKKEDE? 7 DEKKES? 6 DESK? 1 DESS? 1 ESKEDE? 6 EVEDE? 5 FEDD? 1 KVED? 1 KVEDE? 5 KVEDES? 6 KVEEDE? 6 KVEKKEDE? 8 KVESSEDE? 8 KVÆVD? 5 KVÆVDE? 6 SEED? 1 SEEDE? 5 SEEDEDE? 7 SEEDES? 6 S...
1
2 svar
Ordstjernen Øivind_ Siste svar

Fasit 21/5

AISS? 1 BAHAI? 5 BAISS? 5 BAISSA? 6 BASIS? 5 CHASSIS? 7 CHASSISA? 8 CHIC? 1 CHIHUAHUA? 9 CISS? 1 HISS? 1 HISSA? 5 HUIA? 1 HUSHAI? 6 IBIS? 1 ISHUS? 5 ISHUSA? 6 SAHIB? 5 SISU? 1 SUSHI? 5
1
1 svar
Ordstjernen jakee Publisert

Løsning 25/5.

BABLA? BIALA? BIAL? BILABIAL? LABIAL? ABAYA? ALBA? ALIBI? ALIBIA? BABL? BABY? BABYOLJA? BALA? BALJA? BALL? BALLA? BILA? BLYA? BOBIL? BOBL? BOBLA? BOLA? BOLL? BOLLA? BYLL? JABB? JABBA? JIBB? JIBBA? JOB...
1
0 svar
Laster...