Spill esc

Innlegg

Spill

Northridge

GTA V - aksjetråden

Denne tråden kan inneholde spoilere.

Jeg ser det er mange spørsmål ang lester's assassination missions i hovedtråden, så jeg poster en link til en beskrivelse av hvordan man skal investere for å få mest mulig avkastning. Jeg vil også si at det er på langt nær noen krise hvis man har gått glipp av denne muligheten ved at man har gjort oppdragene før siste heist. Jeg har erfart at jeg har klart å doble pengene mine på BAWSAQ og LCN ved normal invetering.

Men denne tråden lager jeg først og fremst for at vi kan dele tips og erfaringer, samt lære av hverandre om hvordan dette aksjemarkedet fungerer.

BAWSAQ er et marked som er online og forandrer seg etter hvordan spillere investerer, dvs at alle spillere har de samme kursene. kursene er dog ikke helt like mellom Live og PSN, så nevn hvilken konsoll du spiller på. Selv spiller jeg på PS3. her(Klokkeslett er UTC/GMT) er en fin side som skraper data fra den ofiselle siden. Jeg vil poengtere at kursen ikke nødvendigvis er lik in-game som den er på den linken, men den skal være nær nok til å få et godt overblikk. Detter er noe som forhåpentligvis vil bli forbedret av R*.

LCN er et marked som er offline og er sagt skal være mulig å manipulere av spilleren. Jeg har hatt suksess med den taktikken, men det kan skyldes tilfeldigheter.

Grafen som er koblet til den respektive aksje er ikke korrekt. Så ikke bruk den for research.

Jeg håper jeg har fått med det viktigste i denne posten. Ha i bakhodet at VGD ikke lar meg redigere denne posten.

Ved investering, så er et godt tips å sortere aksjene etter "change". Da vil man se hvilke aksjer som har synket mest først. Jeg anbefaler da å holde et øye med en aksje som nærmer seg bånn, og så kjøpe når man tror det er best. Dette er for BAWSAQ. Jeg vil poengtere at alle tips fra meg vil selvfølgelig være på og for BAWSAQ.

3
53 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

HAL har også vært ganske hot de siste dagene. Men jeg er ikke sikker på hvor lenge slike oppsving varer. Burde være en grei investering.

1

Er en samlet aksjon som startet på torsdag vel om at alle skal kjøpe BAWSAQ aksjene til Pisswasser og selge på mandag kl 20:00. Fortsett ikke for sent å hoppe på toget for sikret profit!

1
WhySoSerious Er en samlet aksjon som startet på torsdag vel om at alle skal kjøpe BAWSAQ aksjene til Pisswasser og selge på mandag kl 20:00. Fortsett ikke for sent å hoppe på toget for sikret p...

Jeg har sett dette, men jeg skjønner ikke helt hvor oppfattelsen om at når alle selger samtidig, så vil aksjen gå ned, men jeg skjønner at det er nærliggende å tro at det fungerer slik. Jeg vil si at folk burde være oppmerksomme på at dette er et forsøk, og det er ingen garanti for at denne taktikken vil fungere.

Hvis det er så enkelt som dette, så synes jeg nok det blir litt kjedelig. Jeg håper isåfall R* forbedrer systemet etterhvert.

1
Northridge Jeg har sett dette, men jeg skjønner ikke helt hvor oppfattelsen om at når alle selger samtidig, så vil aksjen gå ned, men jeg skjønner at det er nærliggende å tro at det fungerer...

Stemmer det, men for de litt nervøse der ute kan man jo alltids bare ha en save fra før man invisterte alt av cash. For min del ere ikke så farlig, mister jeg alt så mister jeg alt hehe. Sånn er aksjemarkede ment å være ! =)

1

HAL fortsetter å stige. Etter et lite fall i går, så solgte jeg meg ut. Men jeg kjøpte meg inn så fort aksjen begynte å stige igjen.

1

Aksjoner der alle kjøper kun en aksje vil bety at de som selger først vil vinne. Men, de som er sene ute vil tape, mye. Så det blir nesten random. Problemet er nok at noen vil selge alt for tidlig, panikk oppstår og man taper. Da snakker vi minutter, ikke timer:) Du må nesten være pal foran skjermen og følge med hele tiden om du skal lykkes her.

Men ja, det er virkelig gøy dette. Jeg sitter på jobben og sjekker regelmessig med iapp. Skulle vært slik at man kunne kjøpe aksjer der også:=)) Elsker gta 5. Ever:)

1
Slettet-AMX_QA

Noen sikre måter å påvirke markedet på?

Leser at folk går bananas på flyplassene uten suksess.

1
Wizzard Aksjoner der alle kjøper kun en aksje vil bety at de som selger først vil vinne. Men, de som er sene ute vil tape, mye. Så det blir nesten random. Problemet er nok at noen vil selg...

Aksjoner der alle kjøper kun en aksje vil bety at de som selger først vil vinne

Det er ikke sikkert. Aksjen kan vel fortsatt stige litt etterpå, siden de kan umulig være 100% styrt av kjøp og salg?

Men det skal bli spennende å se hva som skjer med den.

1

Investerte 150 mill i eCola, opplevde et hopp på ett fåtall prosent og innkasserte en fortjeneste på 8 mill. Dette kan bli gøy fremover.

1

Morsomt med aksjemarked.

Har jo over en milliard på hver av spillkarakterene så tviler på at jeg vil gjøre noe særlig på aksjemarkedet.

Men tror det blir mer aksjekjøp når online kommer...

Noen som har funnet ut om det er mulig å påvirke LCN? For meg virker det som at dette ikke er mulig.

1

Nei, etter selv å ha ødelagt både fly, biler og henrettet ansatte i hopetall, uten at markedet beveger seg av flekken, har jeg vanskelig for å se at det faktisk er mulig.

Legg for øvrig merke til haiker-tipset som nevnes et stykke ned i tråden det linkes til i åpningsinnlegget.

1
Slettet-AMX_QA

Slengte meg på Pisswasser-"raidet" igår, men kanskje litt i seneste laget. Har dog tjent rundt 12 mill på det.

1

Har tjent ca 350-400 millioner på Pisswasser hittil. Investerte litt under 80 mill. sent på fredagskvelden, og supplerte med noen millioner til for halvannet døgn siden. Grei avkastning.

1

Hele aksjemarkedet er sannsynligvis bare scripted. Alt er forutbestemt av Rockstar, og det er neppe noe som helst vi kan gjøre for å påvirke det. Den eneste "påvirkningen" er drapene i Lesters få oppdrag. Det kommer sikkert til å være omtrent likedan i GTA Online. (Dvs.: Eventuell markedsmanipulasjon blir begrenset til spesifikke oppdrag.) Tror ikke Rockstar gidder å lage et fungerende marked med et snev av realisme.

Men vi kan fortsatt tjene gode penger på bl.a. Pisswasser.

1

Hvor mye må jeg investere for å få 300 mill ca på en spiller?

Investerte 400k ca på forskjellige aksjer. Noen som har forklaring?

1

damn dere er gode på aksjer...

kjøpte litt aksjer i går, har vel gått opp 0.3 som vanlig

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Gunleiv Publisert

Fasit 13.8.

DRIV? 1 DRIVIS? 6 DRØV? 1 IVRIG? 5 RØVD? 1 SVIDD? 5 SVIR? 1 SVIRR? 5 SVIS? 1 SVIV? 1 SVIVD? 5 SVIVØRD? 7 SØRV? 1 SØRVIS? 6 VIDD? 1 VIGD? 1 VIGG? 1 VIGØR? 5 VIRR? 1 VISIR? 5 VISS? 1 VRIDD? 5 VRIR? 1 VR...
3
0 svar
Ordstjernen lilja3 Publisert

Fasit

CITY? 1 IAKTTA? 6 IAKTTATT? 8 KAIA? 1 KAKI? 1 KICK? 1 KICKA? 5 KIKA? 1 KIKK? 1 KIKKA? 5 KIKT? 1 KITT? 1 KITTA? 5 TAKTIKK? 7 TIKA? 1 TIKK? 1 TIKKA? 5 TITA? 1 TITT? 1 TITTA? 5 ÅTTI?
2
0 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 12/8

AGGA? 1 AVGA? 1 AVGASS? 6 AVGAV? 5 DAGA? 1 DYGD? 1 DYGDA? 5 GADD? 1 GAGG? 1 GASS? 1 GASSA? 5 GAVA? 1 GYSA? 1 GYVA? 1 GYVD? 1 HYGD? 1 HYGG? 1 HYGGA? 5 SAGA? 1 SAGD? 1 SVAG? 1 SVAGA? 5 VAGG? 1 VAGGA? 5...
2
0 svar
Ordstjernen christenmoe Publisert

Likk?

Alle som løser kryssord vet at å likke betyr å lee, bevege. Men bokmålsordboka har ikke tatt bryet med å ta med dette ordet.
2
0 svar
Laster...