Spill esc

Innlegg

Spill

Selmorder

PS4 er sterkere enn Xbox One

Men har det noe å si? På videoen i denne artikkelen synes jeg det ser ut som Xbox One gir langt penere grafikk, spesielt ved detaljene og lys.

Tror kanskje jeg ble overtalt til å kjøpe Xbox One likevel, jeg...

1
45 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Har absolutt ingenting å si, ihvertfall for min del. Spillene kommer til å se helt fantastiske ut på begge maskinene, og jeg skaffer meg nok begge etterhvert pga gode exlusiver.

1

Dette her MÅ jo bare ende godt...

Det eneste som vil ha noe å si er eventuelt multiplat-spill... OM du eier begge. Sitter du med "bare" en av dem så har det null og niks å si.

Det med BF4... vel... jeg er ikke enig i at det er subjektivt hvilken som ser best ut. Ganske mye heller den ene veien, men jeg driter en langt marsj i et spill som pr definisjon er uten SP-del.

Jeg tror forøvrig trådstarter hadde bestemt seg for lengst.

1

På videoen i denne artikkelen synes jeg det ser ut som Xbox One gir langt penere grafikk, spesielt ved detaljene og lys.

Kontrasten er jo skrudd mørkere på Xbox one ser det ut til. Dermed blir sammenligningen litt urettferdig.

1

Det hele skyldes jo her at DF har fucket opp sine opptak, noe de også har innrømmet i ettertid. X1 er fanget med utstyr som var stilt inn på å ta imot full RGB (0-250), mens X1en kun leverte signaler i limited RGB (16-234). Dermed får du feil i bildet, som crushing blacks og tap av detaljer - slik du ser her. Og det ser da virkelig ikke bra ut! Masse "rike farger" og sterke kontraster, ja, men helt åpenbart... vel, feil.

PS4 versjonen er på sin side langt mer blurry hos DF en alle andre steder man kan se video. Se bl.a. denne sammenlikningen:

http://youtu.be/GDGAvdJ9PHQ

Jack Frags konklusjon er at PS4s multiplayer ser bedre ut enn X1s singleplayer - noe han også sier at de fleste andre som hadde vært på review eventen var enige i. Dersom det stemmer ved launch er dette helt ekstraordinært...

PS4 har mer enn 50% flere piksler, Antialiasing (ikke på X1), flere og bedre effekter - og på tross av det leverer den også en høyere framerate. Når dette er situasjonen ved launch så må man jo spørre seg hvordan X1 vil stå seg når man etterhvert legger til mer og mer grafisk snacks de kommende årene...

Siste nytt er forøvrig at det nå er bekreftet at COD: Ghost, som ser elendig ut, kjører i native 720p på X1, 1080p på PS4. Det er absurd...

DET SAGT, som også Jack Frags over her sier, spill ser bra ut på X1 også - og de vil se bra ut. Hvordan spillene ser ut er nå uansett ikke det viktigste.

1

Ser for meg ut som det kun er endret på kontrastene, hvis jeg ikke tar helt feil er jo det noe som kan fikses på i innstillinger.

1

Er jo ingen tvil om at PS4 leverer bedre grafikk. Det som blir spennende å se er om Xbox klarer å holde det lille forspranget de har hatt på alle andre punkter. Ser ikke slik ut men er lov å håpe :)

Selve spillene som er offentliggjort er fordel Xbox men spørs om vi får en konsoll som funker i nærmeste fremtid skal vi tro ryktene.

1

Hvor er Gilmour blitt av ? Det hadde vært topp underholdning å se han krangle i ps4 vs x1 diskusjon. Kanskje han har blitt voksen ?

1
kimkong_8 Er jo ingen tvil om at PS4 leverer bedre grafikk. Det som blir spennende å se er om Xbox klarer å holde det lille forspranget de har hatt på alle andre punkter. Ser ikke slik ut me...

men spørs om vi får en konsoll som funker i nærmeste fremtid skal vi tro ryktene.

Har ikke du bestilt til norsk lansering? Regner med du er rimelig trygg da. Om de ikke har fått fikset det som eventuelt er galt til da... vel... da...da...

Edit: fornorsking

1
kimkong_8 Ja men det er ikke så ille som det ser ut som på den tegningen. Se bare MW3-BO2. Mye fler pixler på MW3 men BO2 ser fortsatt bedre ut. Men at det er så stor forskjell er en liten s...

Må tenkes på at så mange pixler mer er kun nyttig hvis du kjører en ganske så stor skjerm, eller hvis du sitter veldig nærme skjermen. Lys og farger er viktigere enn antall pixler spør du meg. Blir for dumt å si at PS4 er så sykt mye bedre da pixler ikke er alt.

1
Selmorder Må tenkes på at så mange pixler mer er kun nyttig hvis du kjører en ganske så stor skjerm, eller hvis du sitter veldig nærme skjermen. Lys og farger er viktigere enn antall pixler...

Det er riktig og jeg regner med at det er "jukset" en del på Xbox versjonen som gjør at forskjellene blir dekket bort en del.

Men når det er sagt, det er et varseltegn at det er såpass forskjell allerede på første spill. Og det burde ikke være sånn.

1
kimkong_8 Det er riktig og jeg regner med at det er "jukset" en del på Xbox versjonen som gjør at forskjellene blir dekket bort en del. Men når det er sagt, det er et varseltegn at det er så...

Men når det er sagt, det er et varseltegn at det er såpass forskjell allerede på første spill. Og det burde ikke være sånn.

Ikke alle mener dette.

Han har jo også et poeng. De skal lage samme spill til to plattformer, og spillet blir begrenset hos begge.

1
Selmorder [sitat…] Ikke alle mener dette. Han har jo også et poeng. De skal lage samme spill til to plattformer, og spillet blir begrenset hos begge.

Ikke alle mener dette.

Hvilket poeng? Det er ganske udiskutabelt at den ene fronter kvassere maskinvare enn den andre, og begge konsoller vil selvsagt begrenses av sin egen maskinvare. Den ene begrenses mer enn den andre i forhold til dette. Litt usikker på hvorfor dette nærmest virker å være uakseptabelt for enkelte.

Kommer spillene til å bli penere på XBOX One utover i generasjonen? Ja. Kommer spillene til å bli penere på PS4 utover i generasjonen? Ja. Kommer det alltid til å være en forskjell? Ja. Hvorfor? Fordi avstanden er skapt av større hardwarebegrensninger i den ene enn den andre. Kommer spill til å se bra ut uansett plattform? Ja. Kommer spill til å være gøy å spille? Noen, andre ikke.

Du kommer til å se forskjell om du har en tv som er 40" eller større. Behøver man å bry seg? Nei. Er det nødvendig å gripe etter halmstrå? Nei, for ingen bryr seg/alle vil respektere at du velger den ene maskinen fremfor den andre. Håper du har det knallmorsomt med den/de maskinen(e) du kjøper. Men forskjellene i ytelse vil bestå.

1
Selmorder [sitat…] Ikke alle mener dette. Han har jo også et poeng. De skal lage samme spill til to plattformer, og spillet blir begrenset hos begge.

Han sier heller ikke at det ikke er forskjell på konsollene, han sier bare at de ikke er så store. En forskjell er det men om det vil ha noe å si er usikkert.

Ser vi på denne generasjonen av konsoller så var det forskjeller på grafikk men det hadde så og si ingen betydning. Det er alt annet som avgjør, så får vi se hvem som vinner disse andre kategoriene denne generasjonen :)

1
Yxeflens [sitat…] Hvilket poeng? Det er ganske udiskutabelt at den ene fronter kvassere maskinvare enn den andre, og begge konsoller vil selvsagt begrenses av sin egen maskinvare. Den ene b...

Du kommer til å se forskjell om du har en tv som er 40" eller større. Behøver man å bry seg? Nei. Er det nødvendig å gripe etter halmstrå? Nei, for ingen bryr seg/alle vil respektere at du velger den ene maskinen fremfor den andre. Håper du har det knallmorsomt med den/de maskinen(e) du kjøper. Men forskjellene i ytelse vil bestå.

Wow, du trenger ikke å ta helt av. Du diskuterer jo som om du har fasitsvaret før noen av konsollene har kommet ut.

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Cecilie82 Publisert

Fasit 25/5

ABAYA ALBA ALIBI ALIBIA BABL BABLA BABY BABYOLJA BALA BALJA BALL BALLA BIAL BIALA BILA BILABIAL BLYA BOBIL BOBL BOBLA BOLA BOLL BOLLA BYLL JABB JABBA JIBB JIBBA JOBB JOBBA LABB LABBA LABIAL LABIL LOBB...
4
0 svar
Ordstjernen ninamartine Siste svar

Løsning 23/5

BEBYGG? 6 BEBYGGE? 7 BEGYNN? 6 BEGYNNE? 7 BYEN? 1 BYENE? 5 BYGE? 1 BYGEN? 5 BYGENE? 6 BYGG? 1 BYGGE? 5 BYGGEN? 6 BYGGENE? 7 GNYENE? 6 GYNG? 1 GYNGE? 5 GYNGEN? 6 GYNGENE? 7 GYVE? 1 GYVENE? 6 HYENE? 5 H...
3
3 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 27/5

BIKINI? 6 BIKK? 1 BUKK? 1 BUNK? 1 DIKK? 1 DUKK? 1 DUNK? 1 INNKIK? 6 INNKIKK? 7 KIBB? 1 KICK? 1 KIKK? 1 KIKN? 1 KININ? 5 KINK? 1 KINN? 1 KNUBB? 5 KUBB? 1 KUBIKK? 6 KUDU? 1 KUKK? 1 NIKK? 1 UNIK? 1
2
0 svar
Ordstjernen Øivind_ Siste svar

Fasit 26/5

DEKK? 1 DEKKE? 5 DEKKEDE? 7 DEKKES? 6 DESK? 1 DESS? 1 ESKEDE? 6 EVEDE? 5 FEDD? 1 KVED? 1 KVEDE? 5 KVEDES? 6 KVEEDE? 6 KVEKKEDE? 8 KVESSEDE? 8 KVÆVD? 5 KVÆVDE? 6 SEED? 1 SEEDE? 5 SEEDEDE? 7 SEEDES? 6 S...
1
2 svar
Ordstjernen amy Publisert

Fasit 28.05

DITT? 1 DYTT? 1 DÅNT? 1 HINT? 1 HITT? 1 HYTT? 1 HÅNT? 1 HÅTT? 1 INNÅT? 5 NITID? 5 NITT? 1 NITTI? 5 NYTID? 5 NYTT? 1 NÅTID? 5 TIDD? 1 TIND? 1 TINN? 1 TINT? 1 TITID? 5 TITT? 1 TYDD? 1 TYNN? 1 TYNT? 1 TY...
1
0 svar
Ordstjernen jakee Publisert

Løsning 25/5.

BABLA? BIALA? BIAL? BILABIAL? LABIAL? ABAYA? ALBA? ALIBI? ALIBIA? BABL? BABY? BABYOLJA? BALA? BALJA? BALL? BALLA? BILA? BLYA? BOBIL? BOBL? BOBLA? BOLA? BOLL? BOLLA? BYLL? JABB? JABBA? JIBB? JIBBA? JOB...
1
0 svar
Laster...