Spill esc

Innlegg

Spill

HazMatt

LOTRO

Finnes det LOTRO gamere på vgd? I så fall, hvilken server spiller dere på? Selv spiller jeg på Snowbourne. Har selv en lvl 85 Warden, 85 RK, 85 Captain, 67 mini, 62 LM.

I morgen kommer den nye expansion packen Helms Deep og lurer på hva dere tenker om denne oppdateringen, selv er jeg skeptisk til det nye trait-treet. Håper de har løst det på en god måte, men ser dog for meg mye rage de første dagene etter release. Gleder meg som en unge til å gå berserk på muren til Helms Deep. Fyre av katapulter etc. Tror jeg kommer til å satse på å bli engineer først og fremst med warden eller cappy.

Post gjerne ingame navn visst dere vil, selv kan dere adde Sciburn og Leoddor på Snowbourne. Jeg hjelper gjerne noobs også, samt få dere inn i en aktiv Kinship (guild).

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Var engang lotro spiller på Luarelin da det var nytt. Veldig bra miljøet, masse RP og voksene spillere. LOTRO er et av de bedre MMO' spillene for min del. Veldig atmosfærisk og tro til ringeness herre universet med kul historie der du følger brorskapet fotspor. Kult å se at spillet lever enda og at de allerede har kommet til Helms Deep. Kanskje vi får konkludert alle tre bøkene før spillet er over.

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 8/8

ILLVÆR? 6 INNVI? 5 INNVINN? 7 LINNVÆR? 7 LIVN? 1 LIVNÆR? 6 NIVÅ? 1 NÆRVÆR? 6 RÅVÆR? 5 VILL? 1 VILLVIN? 7 VINN? 1 VIRIL? 5 VIRR? 1 VIRVL? 5 VRIR? 1 VRÆL? 1 VÅRVÆR? 6
3
0 svar
Ordstjernen christenmoe Publisert

Likk?

Alle som løser kryssord vet at å likke betyr å lee, bevege. Men bokmålsordboka har ikke tatt bryet med å ta med dette ordet.
2
0 svar
Laster...