DayZ esc

Side 1

Har spilt Standalone i ca 5 timer nå, og liker potensialet. Det er fortsatt et stykke til at spillet er "verdt pengene" enda men den dagen kommer nok iløpet av 2014.

- Zombiene er ikke fult så "glitchete" nå som i arma 2 modden. Nå dør de når de skal, og ikke 5 sek etterpå. De går og løper normalt, men går fortsatt igjennom vegger. Så pass på:)

- Få våpen enda. Kun ei gammal rifle, en M4 og en pistol som jeg har sett av skytevåpen. Men jeg finner ammo til hagle og revolver også, men har ikke sett disse. Så jeg er usikker på om de er med enda. Ellers noen slagvåpen også, men kun økser som funker skikkelig. Er forresten vanskelig å slå.

- Biler er ikke med enda, men det kommer etterhvert. Spillet blir langt bedre når man kan benytte seg av diverse kjøretøy også. Avstandene er store.

- Selv om de fleste hus kan gås inn i, så er det ikke loot i alle enda.

- Zombiene er muligens litt for enkle, og det er litt for enkelt å skaffe seg drikke. Det er brønner på omtrent hvert eneste tettsted, og her kan man drikke så mye at man ikke trenger noe å drikke den neste timen. Å drasse rundt på masse drikke er ikke nødvendig. En eller to flasker som kan fylles opp igjen er alt du trenger. Mat er heller ikke så stor utfordring. Ammo er også alt for lett å finne.

- Man kan ikke lage leir enda. Men det kommer vel også.

- Det eneste dyret som er i spillet så langt er kaniner. Usikker på om man kan drepe de, og spise de enda, men det kommer nok også. Finner masse kokeutstyr, fyrstikker osv.

Største trussler i kronologisk rekkefølge:

- Andre spillere (nesten alle skyter med en gang) - Sykdom (infeksjoner, eller matforgiftning kan man fort dra på seg) - Zombier - Matmangel - Mangel på drikke.

Men det allerede gøy å spille, men det blir langt bedre når mer innhold kommer på plass, og om man kanskje får justert tilgjengelighet på enkelte ting. Er positiv, og dette blir bra.

Kan kanskje være med å spille om noen er interessert. Tror spillet blir enda bedre om man har noen som man kan stole på ved sin side:P

4
Joon-Erik Er rimelig gira på DayZ nå. Har ikke prøvd Arma eller noe. Står i veldig tvil om jeg skal kjøpe Standalone eller kjøpe Arma2 og spille modden. Noen som har spilt en av de, eller be...

Står i veldig tvil om jeg skal kjøpe Standalone eller kjøpe Arma2 og spille modden. Noen som har spilt en av de, eller begge, som kan informere litt?

Har spilt begge. Akkurat nå er modden hakket bedre på flere måter, men jeg ville likevel anbefalt stand-alone, da det kontinuerlig forbedres og er der fremtiden til spillet ligger. Ingen av spillene er helt horrible, men de føles ikke ferdig på noe vis.

Du kan enten høre på Kim og vente, eller kjøpe det nå og ha mye gøy med det før det er helt ferdig. Men jeg anbefaler at du har noen å spille det med.

2

Til alle som er glad i DayZ.

Ny fantastisk mod ute til Arma 3, Battle Royal!

Alle starter i samme et fly og hopper ut samtidig, fra da er det last man standing. Kom deg ned på baken og fin våpen, loot, kjøretøy supply drop osv. Og gjør hva du må for å overleve eller ta ut andre spillere.

Fantastisk gøy faktisk.

2

Noen her som har prøvd DayZ?

Har vel planer om å skaffe det ja..

Men kanskje jeg skal bruke deg som prøvekanin først :P

1

Bare en liten advarsel til dere som kanskje blir med nå i starten :) Jeg har spillt kanskje tilsammen 1 time DayZ før standalone. Så jeg er ikke akkurat en å støtte seg på eller å spørre om hjelp (enda). Men jeg har rundt 30 timer Arma 3, så er ikke ukjent med spillmotoren.

1
Niklasabj Bare en liten advarsel til dere som kanskje blir med nå i starten :) Jeg har spillt kanskje tilsammen 1 time DayZ før standalone. Så jeg er ikke akkurat en å støtte seg på eller å...

Jeg spilte aldri Day z før standalone, og kom veldig fort inn i det:) Ikke alt for mye innhold enda, så læringskurven er ikke så bratt.

Jeg skal legge deg til på steam om du vil ha meg med, og så skal jeg prøve å få ordnet meg en skypekonto.

Kommunikasjon er viktig i slike spill, så jeg anbefaler en solid plattform å kommunisere på:)

Men det blir nok ikke før tidligst i morgen, da jeg er opptatt i hele ettermiddag og kveld..

1

Har fått tak i endel..Ganske stor sekk, pistol, m4 med 300skudd/zoom og lyddemper.

Samt endel ting, så er gjerne med på litt dayz

1

De som ikke har lagt meg til må gjerne gjøre det. Jeg trenger noen i vennevinduet som frister meg til å kjøpe spillet. Kjøpes skal det i alle fall.

1

Vet at spillet ikke er i alpha engang men det er så utrolig mye som må forbedres :/

Fantastisk potensiale i spillet men det må forbedres noe grusomt og burde vært endret litt også. Men gleder meg til vi får se full versjonen :)

1

Er rimelig gira på DayZ nå. Har ikke prøvd Arma eller noe. Står i veldig tvil om jeg skal kjøpe Standalone eller kjøpe Arma2 og spille modden. Noen som har spilt en av de, eller begge, som kan informere litt?

1

Takk for svar begge to. Har noen venner å spille med, før høre hva de sier. H1Z1 så veldig kult ut det også, men det kommer ikke før i slutten av året ser jeg. Definitivt et spill jeg kommer til å følge med på.

1
Laster...