Bombe, det kommer ett nytt AC neste år

Skal gjøre noe langt mer spennende på den tiden neste år (organisere kaktussamlingen), så der røk det spillet, gitt.

3

Tidsperioden vil jeg si er glimrende, spesielt med alle tunnelene som finnes under London. For min del håper jeg de enter gjør byen mindre(!) enn i Unity eller at de oppgraderer Fast travel-systemet, sistnevnte tok altfor lang tid og uten noe annet fremkomsmiddel enn å ta beina fatt blir Paris faktisk litt for stort til tider. Håper også at de begrenser alle disse sideoppdragene. Man kan i prinsippet hoppe over de, men da det er mye penger og mye utstyr å hente ut av dem i Unity blir man nesten nødt til å gjøre dem. Nostradamus-oppdragene synes jeg var helt på trynet, hvem er det som sitter og leser i databasen for å løse dem? Sikker på at 90% av alle som har gjort alle Nostradamus-oppdragene har brukt internett for å løse dem, så jeg håper de tar det ut. Vil heller se kirker og bygninger à la AC2 og Brotherhood der man måtte klatre i spesielle ruter for å komme til en kiste med noe kult e.l.

Og for Guds skyld, dropp forsøket på å absolutt skulle implentere online play på en eller annen måte i AC. Hverken multiplayer eller co-op er noe poeng, bruk heller tiden og ressursene på en fantastisk singleplayer slik at vi kan få et nytt AC2.

2
Yxeflens [sitat…] Kommer aldri til å spille, men har lest en og annen rapport om at dette er en teknisk katastrofe + negative endringer i gameplay + dårligere grafikk enn i Unity. Er det ik...

Kommer aldri til å spille

- sa jeg til meg selv da Ubisoft eller whoever sa at "Assassin's blir en årlig greie fremover". Det var også etter at jeg ikke gadd å fullføre Revelations. Kom til no huler og nå greier. Spanande.

That's a 100 % no from me. Kommer ikke til å spille Victory. Ei heller neste års Assassin's. Ikke før de gidder å gjøre det ordentlig.

2
freemasun [sitat…] - sa jeg til meg selv da Ubisoft eller whoever sa at "Assassin's blir en årlig greie fremover". Det var også etter at jeg ikke gadd å fullføre Revelations. Kom til no hule...

Ikke før de gidder å gjøre det ordentlig.

Kanskje den serien med størst potensiale, men så blir det bare half assed hvert år. Jeg koste meg likevel lenge med Black Flag, helt til jeg ble ferdig med alt som hadde med båten å gjøre.

2
Yxeflens [sitat…] Kanskje den serien med størst potensiale, men så blir det bare half assed hvert år. Jeg koste meg likevel lenge med Black Flag, helt til jeg ble ferdig med alt som hadde m...

Kanskje den serien med størst potensiale

Når man ser hva de fikk til med AC2, så er jeg helt enig. Det var topp 10 (kanskje 5?) på PS3. Det ser jo helt forbaska likt ut. Oppskriften er den samme. Men hvis du baker horn uten å ta deg råd/tid til snadderfyll og valmuefrø på topp så får du bare den samme gamle loffen.

2

Hehe, denne leaken blir selvfølgelig slaktet av alle og enhver nå - "mett på AC ass." Men de samme folkene kommer vel fort til å kjøpe det lell.

1

Victoria tidens england er for meg akkurat like spennende som Unity's paris. Til tross for AC melkingen, er dette en setting jeg vil utforske. Mer enn historie og gameplay, er det som jeg setter pris på i AC serien, muligheten til å vandre rundt i gamle byer som er gjenskapt med stor nøyaktighet. Finner denne formen for virtuell turisme svært underholdene :)

1
Minikongen Tidsperioden vil jeg si er glimrende, spesielt med alle tunnelene som finnes under London. For min del håper jeg de enter gjør byen mindre(!) enn i Unity eller at de oppgraderer Fa...

Vil heller se kirker og bygninger à la AC2 og Brotherhood der man måtte klatre i spesielle ruter for å komme til en kiste med noe kult e.l.

De er faktisk det kuleste sideoppdraget i historien av spill. Fytti grisen så jeg koste meg med å navigere forskjellige grotter og kirker :)

1

Jeg likte Unity såpass godt at jeg sikkert kommer til å prøve dette også. Ser at det blir noen forandringer i våpenarsenalet. Kan bli artig.

1

Dette spillet har alle mulighet til å bli fantastisk, men de er nødt til å få til en mer spennende hovedperson. Ezio var fantastisk, men hverken Altair, Connor eller Arno har vært noe særlig, Edward var OK pluss. Og håper de har en bedre måte å ferdes rundt i byen på enn Unity, fast travel er altfor treg og å løpe tar for lang tid.

1

Victory var ett kodenavn, egentlige navnet er Assassin's Creed Syndicate og kommer 23 Oktober. Hovedpersonene i spillet heter Jacob Frye og Evie Frye

1

Noen som har fått testet denne godbiten? For dere som ikke har så kan jeg melde at det føles som om man har gjort dette før, maaaaange ganger. Same shit, different wrapping. Har ikke kommet så langt, men det virker da noe bedre enn fjorårets katastrofe.

1
Justice 96 Noen som har fått testet denne godbiten? For dere som ikke har så kan jeg melde at det føles som om man har gjort dette før, maaaaange ganger. Same shit, different wrapping. Har ik...

Har ikke kommet så langt, men det virker da noe bedre enn fjorårets katastrofe.

Kommer aldri til å spille, men har lest en og annen rapport om at dette er en teknisk katastrofe + negative endringer i gameplay + dårligere grafikk enn i Unity.

Er det ikke i samsvar med dine erfaringer?

1
Yxeflens [sitat…] Kommer aldri til å spille, men har lest en og annen rapport om at dette er en teknisk katastrofe + negative endringer i gameplay + dårligere grafikk enn i Unity. Er det ik...

Teknisk bedre ved release enn Unity. Definitivt. Endringene i gameplay har jeg begynt å legge merke til etter å ha gjort første mission... Og jeg liker dem ikke.

Spillet virker som en hastverksjobb. Om grafikken er dårligere? Mulig det, uten at jeg skal påstå at jeg husker hvordan Unity så ut.

1

Det er helt klart et spill jeg skal skaffe. Har kost meg såppas mye med alle de andre spillene i serien. Vurderte å bestille det nå , men tror jeg drøyer to måneder. Litt på grunn av tidskapasitet og litt fordi det i mellomtiden sikkert kommer 2-3 store oppdateringer som retter opp feil.

1

På høyde med Brotherhood dette?

Black Flag var forøvrig phett, Revelations og AC3 var henholdsvis middelmådig og piss. Gadd aldri gå meg til med Unity.

Men london virker phett

1

Passer perfekt,siden jeg er fucka i hodet og har gått rundt og innbilt meg at Mafi3 kommer ut om bittesmå strakser. Men da blir det altså Victory først.

1

Skal jeg kjøpe meg dette, må prisen ned en tredjedel, minst, og jeg må lide av spilltørke (noe jeg sjelden gjør). Unity sugde hesteballe og kan ikke i min villeste fantasi forestille meg at de skal gjøre det noe bedre denne gangen heller..

1

Jeg forhåndsbestilte hos Komplett når de satte det ned en god slump på et av sine helgesalg. Kom 2 dager tidlig, så jeg har fått spilt en del. Så langt må jeg si at det har vært en veldig god opplevelse, har ikke vært borti bugs eller irritasjonsmomenter ennå egentlig. Så mer i tråd med Gamespot sin review enn Forbes...

Jeg er også enig i at Black Flag og AC 2 var de beste hittil, men nå må jeg si at rekkefølgen min er Black Flag, Syndicate, AC 2. Håper at førsteinntrykket holder hele veien, og at ikke det blir repetetivt i lengden: noe de aller fleste RPG (ja, det minner faktisk mer om det nå enn reinspikka action-adventure) fort kan slite litt med. Det er god flyt, combat-systemet har fått en meget god overhaling, mer detaljert skill tree og Victorian London er lett å leve seg inn i (men når det er sagt så føler jeg veldig ofte at dette kunne vært Gangs of New York: The Game).

1

Et ærlig spørsmål til dere AC-fans.

Hadde sansen for Assassin's Creed i tiden Brotherhood kom ut, hadde spilt gjennom AC(I) og AC II to ganger, og Brotherhood en gang, og gledet meg skikkelig til Revelations skulle komme.

Da Revelations kom ut ble jeg skikkelig skuffet. Satt absolutt ikke igjen med samme følelse som da jeg først spilte gjennom ACII og ACB, da var det snakk om non stop spilling til jeg var ferdig. Med Revelations var jeg ferdig etter 2-3 timer spilling.

Nå denne uka fant jeg AC3 og AC Black Flag liggende, uåpnet. Er det noe vits å i hele tatt prøve disse? Eller vil jeg bli skuffet? Vet ikke hva disse går ut på, siden jeg ikke har vist noe interesse for spillene som kom ut etter Revelations (Jeg kjøpte AC3 for 30,- på elkjøp og BF fikk jeg). Tenker at om jeg bare vil bli skuffet så kan jeg heller gi de bort til noen.

1
Laster...