Nye VGD er lansert! Mer informasjon
3
1k svar

1031 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lezah

Hadde som den idioten jeg er savnet et "skikkelig" angrep på en av settlementsene mine. I går ble Castle stormet av rundt 15 gunners med plasma-våpen, hvorav tre av dem legendary. Etter å ha brukt en mrd skudd og granater må jeg i tillegg nå ut og hamstre oil for å reparere de rundt tusen maskingeværene mine de slo ut. Skal nå sperre av den minste inngangen og kun ha 1 inngang. Aldri mer 9. april osv.

4

Speciale

Virkelig? Trodde ikke det ble så seriøst... Kanskje jeg bør gjøre noen grep selv også....

1

Lezah

Mhm, ble overrasket selv. Tenkte det var en mirelurk som hadde gått seg vill for iblant er det en som spawner oppå brystvernet og blir skuttt i filler på to sek, i stedet var det et regelrett slag. Hadde tidligere også en episode i Hangman`s som først ble angrepet av 8 gunners, og samtidig dukket det opp 5 raidere på den andre siden, og som dessert kom 4-5 super mutants som sikkert ble nysgjerrige pga levenet vårt. Men angrepet på Castle var desidert verst.

1

freemasun

I går ble Castle stormet av rundt 15 gunners med plasma-våpen, hvorav tre av dem legendary.

Den er jo litt ugrei, da.

Jeg fikk beskjed om å forsvare en av disse små-gårdene her om dagen, så jeg reiste selvsagt dit. Da jeg kom fra var den under angrep av både Gunners og Super Mutants. Selvfølgelig en av disse små-gårdene jeg ikke har viet så mye oppmerksomhet, midt på kartet, under en motorvei. Angrep fra alle kanter. Fikk inn 50 Misc. Objectives-trofeet, da...

1

Lezah

Da jeg kom fra var den under angrep av både Gunners og Super Mutants. Selvfølgelig en av disse små-gårdene jeg ikke har viet så mye oppmerksomhet, midt på kartet, under en motorvei.

Har bestemt meg for å ikke gå i gang med nye settlements inntil de jeg har nå er regulære festninger. Tydeligvis er lista lagt høyere enn jeg trodde, for Castle er i utgangspunktet solid forsvart. Skal ha over 200 i defence rating på alle mine bebygde steder, tror jeg. Skal konse mer på å bygge rundt med vegger nå og kun ha 1 inngang. Så kan alt av forsvar konsentreres rundt den. Problem kan dog oppstå siden fiender angivelig kan spawne inne i settlementen.

Skulle ønske man kunne kjøpe shipments med oil.

1

Gringorilla

4

freemasun

Så ikke den komme

Åh, I see what you did there !

2

CryniX

Har aldri vært noen PC-gamer, de eneste spillene jeg spiller på pc er stort sett Football Manager eller strategispill fra forrige århundre (Heroes 3 er en slager), men i går kveld/natt fikk jeg prøvd Fallout 4 for første gang. Veldig uvant, forrige skytespill jeg prøvde på PC var Modern Warfare 2 i et par kamper noen måneder etter at spillet ble sluppet, så det tok sin tid å vende seg til mus og tastatur. Anyways…

Første gangen jeg plukket opp et spill i Fallout-serien var F3 noen uker etter release, og har vel spilt gjennom hele dritten en 5-6 ganger. F:NV var litt skuffende for min del, men gikk da gjennom det halvannen gang før jeg gav opp Survival-forsøket siden jeg glemte å sove/spise ofte nok.

Jeg fikk et veldig godt inntrykk. Satt vel en gode 7 timer i strekk før klokka ble for mye og man måtte komme seg hjem. Er ikke så altfor mange forandringer og nyvinninger fra tidligere spill, men jeg synes de har klart å videreutvikle og simplifisere det som trengs.

Editoren når man skal bygge base var litt knudrete og uoversiktlig, og det er uten tvil en del rendering problemer. At enkelte loading screens skal ta forbanna lang tid, og at man ikke får gå inn dører som companions/NPCs har gått gjennom før det har gått 6-7 sekunder er ting som burde vært fikset før release, men det er som en fis i stiv kuling. Når et spill man har testet én kveld gir deg halvkram av tanken på å bygge en brukbar PC bare for å dra dette ene spillet, da vil jeg si utviklerne har lykkes godt.

3

Lezah

3

milfern

Litt overraska for å være einig. Trudde ungane hadde kampen der dei ville i starten, men så endra kampbilete seg betrakteleg.

1

Lezah

Trudde ungane hadde kampen der dei ville i starten, men så endra kampbilete seg betrakteleg.

Ja, smart trekk av robotene som så svakheten deres.

Er også en video av gorillaer mot assaultrons, den var svææært overraskende.

1

Loddo

Anbefaler virkelig å finne seg et godt slagvåpen, sparer mye kuler på dette. Husker ikke hvor jeg fikk mitt japanske sverd, men det er magisk og spesielt hvis du løper mot fienden og bruker VATS.

3

freemasun

Husker ikke hvor jeg fikk mitt japanske sverd, men det er magisk og spesielt hvis du løper mot fienden og bruker VATS.

Fikk et slikt legendary "hakkebrett". Et real slagvåpen med tagger. Lifesaver. Samme med en gigantisk skiftenøkkel som har en 15% sjanse til å ødelegge lemmene til folk.

3

Lezah

slagvåpen

Faen jeg tror jeg scrapet en machete.

2

Kulumuli

Machete er ikke all verden, men det er nok viktig, som i Fallout 3 å alltid ha med seg et melee våpen. Nå har jeg funnet noen super mutants og tenkte at granater burde være greit her. Visste ikke hvordan jeg gjorde det, men man må visst holde ned RB en liten stund før de går av. Litt annerledes enn i F3, men det kanskje blir å foretrekke dette etterhvert hvis man blir vant til det.

Den der laser musket er jo veldig tungvint å bruke, men greit når man får scope på den og bruker den som en slags sniper rifle.

Får bare fuel cells av roboter. Men kanskje scavenger gjør at jeg får mer ut av dem?

1

Maximus-Decimus

Husker ikke hvor jeg fikk mitt japanske sverd, men det er magisk og spesielt hvis du løper mot fienden og bruker VATS.

Mener det er missionet du får i detective agenciet når du skal finne den gyldne gresshoppen.

2

Lignende temaer

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Laster...