Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Traileren til et nytt spill i Far Cry serien ble sluppet i dag.

Det er satt i steinalderen, nærmere bestemt 12 000 år tilbake i tid. Det er en spin-off, noe i likhet Blood Dragon fra 2013 og er trolig ingen storsatsing fra Ubisofts side.

Lanseringsdatoen er 23. Februar 2016 (for PS4 og Xbox One) og Mars for PC.

1
11 svar

11 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Bongis

Dodged a bullet?

1

Coutinho10

Dette har potsensialet. Det som dreper spillet for min del er historien. Den fenger ikke og tok fra meg gleden med å spille dette i lengden. Har ikke engang rundet spillet fordi historien var alt for kjedelig.

1

Melo15

Noen som har spilt dette? Digga Far Cry 3, men fireren var en fattigmanns-versjon av samme spillet. Virker ut fra anmeldelsene at det er lite nytt?

1

GrevMcJern

Litt gameplay her.

Ser brukbart ut, ikke akkurat revolusjonerende.

1

kimkong_8

Etter det skuffende Far Cry 4 så har jeg ikke store forhåpninger her.

Veldig kul tid spillet er satt til og spillet ser jo pent ut som alltid men er redd at spillet igjen blir ganske meningsløst og ikke belønner utforsking. Skal ikke dømme det før jeg har spilt men dette har jeg ikke mye tro på.

2

Pinkieez

Jeg mener dette spillet ser lovende ut. Selv mener jeg Far Cry 3 er det beste spillet, Far Cry 4 var helt greit.

Far Cry Primal er kanskje ikke en storsatsing fra Ubisoft. Men personlig synes jeg at konseptet med spillet er veldig lovende. Bare tenk på alle de nye tingene de må få med inn i spillet : våpen, dyr, landskap osv osv. Nå er jo det ingen veier i spillet, og det vil jo si at det blir andre framkomstmidler? Jeg tenker iallfall at han du spiller vil ha bedre klatreferdigheter. Men i og med at Far Cry 4 var utrolig skuffende, så er det ikke så mye å si før spillet har komt ut.

1

Lignende temaer

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Laster...