En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Spill esc

Innlegg

Spill

bigboss420

Deus ex: Mankind divided

Da har første anmeldelse dukket opp, edge gir spillet 9/10! Gleder meg til å spillet dette, noen fler som skal ha det?

1
37 svar

noen fler som skal ha det?

Definitivt, dette spillet blir ett av årets høydepunkt for min del. Bra initiativ forresten, hadde selv tenkt å opprette en tråd. Spillet har fått kriminelt lite oppmerksomhet, egentlig.

2

Har splt en del og må si spillet er fantastisk. Har forløpig konse trert meg om sideoppdraga jeg finner ig ikke så mye som storyen enda, men det er helt i tråd med HR so far. Konklusjon : Likte du HR, løp og kjøp..

2

Dette skal jeg kjøpe ja. Spiller gjerne kun et par spill i året, og da går det gjerne i action-RPG. Fallout, Deus Ex, Dishonored og Bioshock. Det originale Deus Ex-spillet er uten tvil noe av det beste som er blitt laget.

1

Gleder meg til å spillet dette, noen fler som skal ha det?

Bestilte det på GS om tirdagen. Gleder meg. Spilte det orginale spillet forlengs,baklengs og sidelengs. Var veldig spent da HR kom, om det ville bli like bra da siden Deus Ex 2 og 3 sugde hestemøk. Heldigvis levde HR opp til mine forventinger samt den lille DLC oppdraget som kom.

Brøt mine prinsipper her om dagen og så litt på en lets play av de første 30 min og det ser lekkert ut..

1

Forhåndsbestilte fem spill forrige helg; Deus Ex MD, Dishonored 2, Mafia 3, FIFA 17 (PS4) og Survive the Nights

Avventer litt med disse: - For Honor (litt for lenge til release, og jeg vil vite litt mer først) - Battlefield 1 (må vite mer om enkeltspillerkampanjen)

Skulle gjerne hatt muligheten til å forhåndsbestille Mount & Blade II Bannerlord (ser mer frem til det enn noe annet spill)

1

I det store og hele ble dette en liten nedtur for meg desverre. Mulig forventningene mine har vært på et urealistisk høyt nivå. Et greit spill, absolutt, men ikke i nærheten av det beste Deus Ex har hatt å by på. 7/10

1

Har spillt en times tid. Syns det er litt forvirrende, men kommer vel mer inni det etter hvert.

1

Har bare sett introen men grafikkmessig er det om ikke bedre enn HR. Du får også en valgfri recapvideo fra HR (som anbefales spesilet om du ikke har spilt HR)

1

Skuffende cashgrab.

Jeg kjøpte "season pass", og finner ut at ekstrainnholdet forsvinner straks det er brukt. For SP-kampanjer! Da har vi nådd et nytt DLC-lavmål.

1

Regel nr 1 : Aldri kjøp seasonpass med mindre det er annonsert betydelige dlcpakker ala witcher 3 og Fallout 4

1

Dessuten det innholdet kommer med alle utgaver. Kjøpte vanlig utgave og fikk med day 1 pakka mot at jeg registrerte spillet hos SE..

1

For de som har spilt orginalspillet så er det en extra godbit etter introoppdraget hvor man ser Lucious (han i lifepoden i Paris), Stanton Dowd's penger blir nevnt, og ikke minst han vi bare får høre stemmen til etter rulleteksten i HR og den mest ikoniske personen i Deus Ex universet, Bob Page :-)

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 27/11

AVHULL? 6 AVHULLA? 7 HAHA? 1 HALA? 1 HALAL? 5 HALL? 1 HALLA? 5 HALS? 1 HALSA? 5 HALSLAUS? 8 HALV? 1 HALVA? 5 HALVSÅL? 7 HALVSÅLA? 8 HAUS? 1 HAUSA? 5 HAUSS? 5 HAUSSA? 6 HAVA? 1 HAVSULA? 7 HAVSVALA? 8 H...
3
0 svar
Ordstjernen egar Publisert

Fasit 24/11

BELJ BELJE BELJER BELÆR BELÆRE BELÆRER BERBER BERBERE BEÆR BEÆRE BEÆRER BJELL BJELLE BJELLER BLÆR BLÆRE BLÆRER BREER BRER BÆRE BÆRER BÆRERE EBBE EBBER HEBREER HEBREERE REBELL REBELLER REBELLERE REBELL...
2
0 svar
Laster...