Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Husker dere de gode gamle Commandos og Desperados spillene? Nå har det sneket seg frem et nytt spill i denne stilen som har hoppet rett opp til 'overwhelmingly positive' på steam.

Det er satt i Japan under Edo-perioden som i likhet med Commandos introduserer flere karakterer med forskjellige styrker og svakheter som går sammen for å forhindre et attentatsplott mot den nåværende Shogunen. Brettene så langt er veldig stilig designet med god utfordring uten at det føles umulig mye takke være knirkefrie kontroller som gjør styringen og navigeringen nærmest problemfri. Liker historien så langt, og det er flere cutscenes mellom missions og artig banter under brettene som utdyper karakterene. Det er profesjonelt stemmeskuespill og du kan velge mellom både Engelsk og Japansk hvis du skulle ønske den autentiske japanske stemningen. Musikken derimot er som tatt fra Shogun: Total War med klassiske japanske toner som setter deg inn i tidsperioden.

Dette spillet dukket opp på steam fra intetheten for meg, og enda prisen kan virke litt dyr er det vel verdt pengene synes jeg. De har også lagt til flere challenges du kan gjøre etter å ha fullført et mission om du skulle ønske å gå tilbake med en ekstra utfordring.

Etter å ha spilt noen timer og kommet til mission 4 har spillet allerede sneket seg opp som årets store overraskelse for meg.

http://store.steampowered.com/app/418240/

Spillet er verdt å sjekke ut og du kan laste ned en demo på steam og spille første brett helt gratis.

2
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

MrRumpesprekk

Kjøpte i dag tidlig. Det var et spill jeg fant ut av intet etter å surfe litt på Steam-butikken i dag tidlig. Har aldri hørt om det i forkant. Skal teste det i kveld. Desperados: Wanted dead or alive var dødsbra, og jeg har savnet et lignende type spill, og dette spillet ser jo utrolig bra ut.

2

Antiteist

Desperados: Wanted dead or alive var dødsbra, og jeg har savnet et lignende type spill, og dette spillet ser jo utrolig bra ut.

Da kommer du ikke til å bli skuffet. De har virkelig funnet formelen og klart å modernisere sjangeren med nye smarte mekanikker som gjør styringen og planleggingen enklere, men samtidig holde seg tro til de eldre spillene. Jeg håper dette spillet blir suksessfullt og at vi får se lignende spill i fremtiden nå.

1

Lignende temaer

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Laster...