Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Noen som er gira? Er vel samme folkene som mekket FO Las Vegas, og open world RPG som forventet. Virker gjenkjennelig, for å si det sånn. Ikke at det er noe galt med det, nå som Bethesda har gått amok.

2
8 svar

8 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

CapTrips

Enig med J. Mye loading. Mulig jeg er blitt bortskjemt etter å ha spilt igjennom Witcher og Red Dead på nytt,og blir fort lei når en ikke har en åpen verden å boltre seg i. Ellers vil jeg heller anbefale Prey. Et artig spill med god historie og noen likheter med OW.

PS. musikken man hører i spillet må da være knabbet fra Firefly serien?

1

Lilleborg

I gang med andre gjennomgang nå, på høyere vanskelighetsgrad. Klar for å være skikkelig douchebag denne gangen og gjøre alle de "gale" valgene :p

1

trøndergutten

Jeg kom til rulleteksten i går. Ikke helt på nivå med Fallout, men likevel et morsomt spill. Som alltid med slike spill bruker jeg mye tid på å utforske alt og snakke med alle. Litt mye loading er jeg enig i, og det ble i noen perioder litt for mye reising frem og tilbake mellom planeter over en kort periode, men de gangene jeg virkelig brukte lang tid på en planet, bare gikk meg bort og glemte alt av oppdrag, storkoste jeg meg.

Jeg kan legge til at jeg ble meget fornøyd med slutten jeg fikk.

1

Justice 96

Greit nok spill, men alt for mye loading.

1

mjordan23

Jau, ble det igjen etter anmeldelsene poppet inn. Da litt av lasset egentlig, mest siden spillet i større og større grad så så visuelt sjabby ut. Outer Worlds er ikke en åpen verden, men heller hub-basert.

1

Lezah

Ja, jeg oppdaget litt sent at det ikke er én stor verden. Det er litt nedtur, liker så store og sammenhengede verdener som mulig.

Men uansett, hvis det er litt som old school FO er det i seg selv verdt en titt.

1

mjordan23

Men uansett, hvis det er litt som old school FO er det i seg selv verdt en titt.

Hvis man liker FO New Vegas (med en liten dæsj Bioshock), så er nok dette helt klart verdt å prøve ut.

Foretrekker normalt sett også en åpen verden, men spill som Deus Ex og Tomb Raider har jo vist at hubber også fungerer ganske så bra.

1

Lignende temaer

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Laster...