Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Episke spilløyeblikk

Jeg tenkte å gjøre noe så drastisk å starte en ny tråd.

Jeg håper trådtittelen forklarer hva som skal skrives i tråden ;)

Hvilke øyeblikk har fått deg til å måpe, grine, le høyt eller bare være stille i beundring? Det er selvsagt lov til å nevne flere øyeblikk!

3
42 svar

42 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

RamsherE

Da jeg endelig klarte å vinne over Genichiro i Sekiro. Frem til da hadde spillet for all del vært vanskelig, men jeg fant meg hele tiden en løsning på ting. Chained Ogre ble enklere så fort jeg fikk tak i flammer. Lady Butterfly ble en vits da jeg oppdaget at det bare var å steppe litt frem og tilbake imens man sverdet henne. Gyoubu hadde jeg aldri noe særlig problemer med.

Til nå hadde reisen vært tøff, men absolutt overkommelig. Helt til man kom opp på taket i Ashina Castle og en viss Genichiro ventet på meg. Der man hadde funnet en eller annen form for cheese eller snarvei tidligere kunne man nå legge bort alt dette. Det fungerte ikke. Flammer nei? Stuns? Ikke kjempeeffektivt. Han var en vegg som indirekte fortalte oss at hvis man skulle komme videre i spillet, så måtte man mestre kampsystemet i spillet. Da måtte man legge bort alt av triks, og bli virkelig god med katanaen og kun den. Vite når man skal angripe, vite når man skal blocke/parrye, vite når man skal hoppe og vite når man skal countre.

Til nå i spillet kunne man enkelt løpe litt bort fra bosser for å ta seg en pust, men denne bossen tvinger deg til å være offensiv, rett opp i trynet på vedkommende. Jeg failet og failet og failet. Til slutt klarte jeg endelig å komme meg forbi de to første fasene hans og jeg jublet høyt..... før det viste seg at det var enda en tredje fase, noe som kom overraskende på meg da dette ikke hadde vært et tilfelle i spillet til nå. Da så jeg litt svart på det hele og tenkte "gidder jeg å utsette meg for dette her?".

Men jeg var bitt av basillen og skulle klare det. Hvis jeg hadde klart å komme så langt og dypt inn i fighten, skulle jeg jammen klare å ta fyren. Etter hvert gikk de to første fasene som jeg hadde slitt enormt med på automatikk, og alt handlet om å mestre den siste fasen. Når jeg endelig til slutt etter så mange forsøk klarte å ta han, kom det frem en jubel hos meg som aldri før har kommet frem i noe spill. En mestringsfølelse av de sjeldne.

Tanken streifet meg om jeg orket å utsette meg for mer. Det var tross alt den tredje ordentlige bossen i spillet. Hvis jeg sleit så mye med den tredje bossen, hvordan skulle dette gå videre? Men jeg innså at alt det harde arbeidet med å ta denne bossen hadde gjort meg en desidert bedre spiller i spillet, og gjort meg rustet for å ta fatt på eventyret som ventet etterpå.

Jeg er egentlig ikke en massiv FromSoft fan, men jeg forstår virkelig hvorfor folk elsker de spillene etter min opplevelse med Sekiro. Aldri før har en boss i et spill hatt så stor impact på meg i spillverdenen. Han er en perfekt boss for å få deg til å nesten ville gi opp, men samtidig ville fortsette fordi du opplever en så stor progresjon av å bruke tid på og med han.

3

Lezah

Vært mye. Men i nyere tid....RDR2 SPOILER

Angrepet på oljeinstallasjonen mot slutten av mainstoryen var rimelig storslått når man kommer ridende ned fra åsryggen (ca 1.30 uti).

3

Jonasar

Vært mye. Men i nyere tid....RDR2 SPOILER

fyf aen Rockstar vet virkelig hva de driver med, RDR2 er kansje det nydeligste jeg noe gang har sett :)

1

LSP-4445

RDR2 er kansje det nydeligste jeg noe gang har sett :)

Mulig det ,men for meg så ble hele greia Kjedelig.

1

spawneru

Hvilke øyeblikk har fått deg til å måpe, grine, le høyt eller bare være stille i beundring?

Måpe: Første gang jeg møtte den første kolossen i Shadow of the Colossus (Og et par andre av dem også, spesielt fuglen og den siste)

Grine: Bærende på Ellie ut fra sykehuset på slutten av The Last of Us

Le høyt: Stort sett hele There is no Game: Wrong Dimension

Stille Beundring: En god håndfull ganger jeg bare red rundt på måfå i Red Dead Redemption 2

2

Gringorilla

Grine: Bærende på Ellie ut fra sykehuset på slutten av The Last of Us

Jeg grein faktisk på slutten av Spider-Man Miles Morales...

1

CryniX

Halo:Combat Evolved, første gangen jeg og en kompis klarte den famøse siste etappen av The Maw på Legendary vanskelighetsgrad. De store, klumpete XBC-kontrollerne gjorde det vanskelig for små barnehender å nå alle knappene så vi brukte vel en drøy måned på å kjøre gjennom hele campaignen på legendary ved å spille litt omtrent daglig. The Library-kartet brukte vi vel nesten en hel dag på, mens The Maw lot vi konsollen stå på i dagesvis for å ikke miste progress.

Jeg tror vi satt nesten en hel helg i strekk under den siste sessionen før vi endelig klarte det med bare noen hundredeler igjen av tiden. Husker følelsen av "ja.. hva i all verden skal vi bedrive tiden vår med nå?" etter å ha blitt helt ferdig. I ettertid har jeg kjørt gjennom mapet solo på legendary, og klarer det stort sett på første forsøk med 15-20 sekunder til overs. Alt er mye enklere når man husker hvor de to shortcutene er, og hvilke linjer og passasjer som er de mest effektive.

Må også nevnes den gangen man klarte Crota-raidet på Destiny 1 som duo, i stedet for fullt 6-mannsparty, var ganske stort. Ser flere har nevnt sekvenser i RDR2, her tror jeg min favoritt var første gangen man fanget en legendary fish - rett og slett fordi fisking med mus og tastatur er helt forjævlig vanskelig. Hadde som mål å klare 100% completion, men jeg gidder ikke sitte i timesvis for å fiske. Det er vel 18 forskjellige man skal ha også, så det hadde blitt en del timer (og antakeligvis en håndfull forskjellige tastatur/mus/annet på skrivebordet).

2

Bongis

(og antakeligvis en håndfull forskjellige tastatur/mus/annet på skrivebordet).

Hvis det kun er tastatur og mus som er i veien, og ikke tålmodighet, så er det lett som en plett å plugge inn en hvilken som helst kontroller som passer deg best. Er jo selvsagt en innvestering hvis ikke du har en tilgjengelig nå.

1

CryniX

Vet det er en løsning, men har ingen tilgjengelig. Gidder ikke investere i det heller, såpass viktig for meg er det ikke og jeg har ikke stort bruk for det heller mtp. hvilke spill jeg spiller sånn ellers.

1

Sveinboer

Spiller det orginale Diablo igjen for øyeblikket, og kom til å tenke på da lille uskyldige meg kom over demoen av dette spillet. Hadde hørt en del om spillet (fra diverse spillblader) og syntes det hørtes spennende ut.

Dette var et spill som jeg aldri i verden hadde fått lov til å kjøpe (på grunn av navnet og coveret alene), så når jeg kom over demoen, så måtte jeg jo prøve.

Startet å spille, og syntes det var litt småskummelt, men det gikk greit... helt til jeg kom åpnet en av dørene og plutselig hørte "AH, FRESH MEAT!". Spilte ikke den demoen mer etterpå :P

2

Lignende temaer

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Laster...