Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvilken maskin, og hvilke spill

I disse korona-tider kan det fort bli mye innetid. Jeg har flere eldre i familien og tenker at isolering i størst mulig grad kan være fornuftig. Fotball-sesongen er avlyst, og det er en selvfølge at en spillkonsoll må kjøpes.

Så jeg håper ekspertisen her inne kan hjelpe meg. Hva bør jeg kjøpe?

Jeg er veldig glad i fotball, og følgelig FIFA. Det taler for PS4, da jeg er vandt til å spille FIFA på PS. Samtidig har det blitt mye FIFA etterhvert, og dette kan jo kanskje være en mulighet til å oppdage nye spill. I mine "yngre dager" var jeg glad i Mario og Pokemon. Kan Nintendo være noe å ta oppigjen for en ung mann på 30? Har også vært veldig glad i eventyr-spill som Last of Us, Biochock og Uncharted. Skytespill har aldri vært feil. Men det må være kvalitet.

Hvilken maskin bør jeg kjøpe, og hvilke spill?

1
19 svar

19 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Bongis

Jeg skulle til å skrive noe lignende. Begge er open world, så begge kommer til å ta tid hvis du liker elementene i spillene. Begge spill har fantastiske ting å gjøre. Nå husker jeg ikke når FF kommer ut, men jeg bruker ca 1 mnd på mine 100-150 timer i the witcher. Horizon litt kortere. Hvis du må spille FF på release så ville jeg valgt Horizon pga lengden. For the witcher kan du sitte med veldig veldig lenge. Meeen spill det før eller siden!

2

holdthedoor

Takk igjen for gode tips og nyttig info alle sammen. The Witcher 3 og Spiderman er kjøpt inn. Har startet på Witcher og inntrykket så langt er bra. Nettopp fullført oppdraget Hunting a Witch/Wandering in the Dark. Deilig å komme ut i lyset igjen etter noen timer i mørket :)

Nå regner jeg med å spille Witcher en god stund fremover. Spiderman, Horizon, God of War 4 mm ser også veldig interessant ut. Føler jeg har mye å ta igjen. Satser på at fotballen blir stående på pause til ut i 2021 ;)

2

Bongis

Jeg spiller witcher nå jeg også! :) 2 år siden sist. Hjelpe meg så jeg koser meg! Idag brukte jeg 4 timer i velen kun på spørsmålstegn kun avbrutt for å hente kaffe. Seriøst, hvis CD project red setter samme kvalitetsstempel på Cyberpunk, så er det bare til å juble høyt. Selv om jeg liker witcher settingen mye bedre.

Hvor langt i historien er du kommet nå holdthedoor?

2

holdthedoor

Takk for gode tips folkens! En ting jeg kunne nevnt er jo at jeg allerede har PS4. Så sånn sett blir det et litt "kjedelig" valg. Men slik det står seg nå befinner den seg i Oslo, mens jeg jobber og bor i en kommune to timer unna (ikke hyttekommune, hehe). Det kan jo gå et halvt år til jeg er i Oslo igjen, så kanskje like greit å gå for PS4 først som sist. Kommer med ny oppdatering etterhvert. Inntil videre setter jeg fortsatt pris på tips

2

Ribba

Inntil videre setter jeg fortsatt pris på tips

Det blir vel litt dumt å kjøpe en ny PS4 når du allerede har en, gjør det ikke? Så hvorfor ikke går for en liten gaming-PC, f-eks en slik en? Den bør vel holde fram til høsten? Og det fine med å velge PC, det er jo at du har muligheten til å justere litt på komponentene om du tenker du skulle trenger mer "power". Eventuelt litt mindre om du mener det tilfredsstiller behovene dine.

Og fordelen med PC kontra konsollene er jo utvalget i spill. Kanskje litt mindre utvalg på trippel A-spill, men det er så sinnssykt mange lekkerbisker av noen PC-spill der ute som du ikke får til konsoll.

Eventuelt at du velger en PS4. For jeg er vel egentlig ikke den som burde tale mot et slikt valg at man kjøper flere av et produkt, ettersom jeg akkurat bestilte meg ny PC. Og det blir min fjerde PC som jeg har kjøpt siden juni 2015.

2

holdthedoor

Takk for tipset :) Men nå er jeg igang på PS4 og ser for meg å holde på "her" en stund. Men gaming-PC kan absolutt være noe å se nærmere på før eller senere :)

1

Rainmaker

Og det blir min fjerde PC som jeg har kjøpt siden juni 2015.

But why?

Hvorfor bytte hele PC'en hvert år?

1

mjordan23

Biochock

Tipper du blir å like Prey da også, et av det beste spillene denne generasjonen for min del. Holder det helt oppe med TW3, God of War og RDR2.

Shadow of War er også en sikker vinner om du liker deg i Middle-Earth-universet.

2

CapTrips

Prey

Gloo gun må være tidenes artigste våpen og fremkomstmiddel.

PS. Ikke glem å loote Lan Ngyuen's døde skrog. Eg lo

2

Bongis

Shadow of the collossus er forsåvidt gratis på PS pluss denne måneden.

2

Bongis

Jeg tror og PS er det du er ute etter. Hvis du likte/har sett Witcher på Netflix, så er Witcher 3 det første du bør se etter. Av mange kåret til tiårets beste spill. Liker du Marvel og Spider Man, så er det et spill du garantert kommer til å kose deg med. GARANTERT! :) Samme med God of War og ikke minst RDR 2.

Horizon, assassins creed origins og odyssey.

Har du spilt alt av Uncharted? Hvis ikke så er alle 5 spillene tilgjengelig på ps4. Personlig min favorittserie gjennom tidene.

Av outsiderne, så vil jeg nevne Shadow of the collossus og alle spill fra from software. Sjekk ut om Bloodborne er noe for deg, hvis det er det, så kan du overleve på mestringsfølelse alene. Men nå har jeg nevnt spill du kan holde på med langt ut i 2021, og det kun hvis Norge fremdeles står stille ;) Lykke til med valgene! Og gjerne kom med tilbakemelding på hva du går for, og inntrykk :)

2

holdthedoor

Witcher 3

Snuser litt på denne. Det som kanskje gjør meg litt skeptisk er at jeg er redd det kan ta litt lang tid å komme seg gjennom. Nå kommer jo Final Fantasy snart også, og da er det en viss fare for at jeg ikke får fullført Witcher 3 i ett først hvis jeg får veldig lyst på Final Fantasy.

Er litt redd for å bli lei av spill som varer for lenge, hehe. Kanskje passer horizon zero dawn bedre da?

1

Gringorilla

Witcher kan vare mellom 50 of 400 timer, alt etter hvor nøye du spiller gjennom. Horizon en plass mellom 30 og 100. Begge er fantastiske. Witcher er min favoritt all-time, og jeg har vært FF-fan siden 1997.

2

Lignende temaer

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Laster...