Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I dag 17:00 vil sjefsarkitekten Mark Cerny avduke konsollens indre. Kan nok forvente spesifikasjonene og litt generell info, men ingenting bekreftet enda.

Fra @PlayStation på Twitter:

Mark Cerny will provide a deep dive into PS5’s system architecture, and how it will shape the future of games.

Watch at PlayStation Blog: https://blog.us.playstation.com

1
853 kommentarer

Ribba

Skulle gjerne lært meg det. Er ny med OLED. Fikk litt hetta da jeg gikk fra min gamle Q7F til C9. Irriterende hvor mørkt og utvasket alt ser ut på Switch..(game mode)

OLED vs QLED er litt som Sith vs Jedi. Det kommer an på om man støtter "the dark side" eller "the light side". For vil du ha mørke scener, så velger du OLED i minst 100 av 100 tilfeller. Vil du ha ekstremt lyssterke scener, så velger du QLED i 100 av 100 tilfeller.

Ettersom OLED er mindre lyssterk enn QLED og ordinære LCD LED, så bør man sitte i mørkere rom om man skal se hvor fantastisk OLED faktisk er. Sitter man derimot i rom med mye lys, så vil kombinasjon med relativt svak lysstyrke og fantastiske svartnivåegenskaper, gjør at scener kan bli veldig, veldig mørke. Så da er QLED som oftest et bedre valg å ta. Har man derimot muligheten til å dempe lyset i rommet, så hadde jeg valgt OLED hver eneste gang.

Ellers er jeg litt overrasket over kritikken din mot C9. LG sine OLED-serier for 2020 er ofte på anbefalte gaming-TV'er. C9 er også blant de 2020-TV'en med lavest inputlag. I alle fall på de testene jeg har sett.

Uansett, OLED, etter min mening, er først og fremst for å se filmer. Har hatt OLED siden 2015 og det er fantastiske film-TV'er.

2

GreySerpent

LG sine OLED-serier

Jeg har en SK85, sånn nanocell... er det også OLED?

Hakke peiling, sa at jeg skulle ha en knall TV, og det har jeg fått, føler jeg.

2

Ribba

Jeg har en SK85, sånn nanocell... er det også OLED?

Nei, det er vel tradisjonell LED LCD.

2

Lignende temaer

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Laster...