Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Gratis spill...PSN+ og Live Gold?

Så nettopp hva som er gratis spill for Xbox Live i januar og det var nok en gang en skuffelse for meg.En del år tilbake så var Live klart best men i de siste åra har PSN vært MYE bedre.....synes jeg da.

Noen som vet hva gratis spilla til PSN for januar er?

(edit: for xbox disse 2 + 2 360 spill)

Little Nightmares

Dead Rising

1
7 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Gringorilla

klart

Sorry, men Live har aldri vært klart best. Den perioden hvor folk skrøt av Live så ga de ut spill som kom ut måneder og år tidligere på PS+ (er bare å Google listene så ser du det). Men folk ser seg blinde på AAA-spill og tror det er det som betyr noe. I denne perioden hadde PS+ gått mer og mer over til splitter nye indie-spill. Og spør du meg er det mye bedre med gode og nye indie-spill enn et 2 år gammelt AAA-spill som alle har spilt fra før.

Nesten samtlige av spillene gitt ut på PS+ har hatt gode scores, og minst 1 av de hver måned har hatt 80 eller bedre på Metacritic.

Men anyway, i januar et det Maneater, Shadow of the Tomb Raider og Greedfall som er gratis. Førstnevnte er PS5-versjonen. Så da har vi 2 stk AA- OG 1 AAA-spill, som er henholdsvis 1, 2, og 1 år gamle. Så på grunn av sutringen over at det var for få AAA-spill så ender vi opp med relativt gamle spill i stedet. Personlig er jeg glad for å se Greedfall, da det trenger litt omtale, men de andre to kunne jeg fint hoppet over.

Med det sagt er jo Little Nightmares et fantastisk spill. Men det er gammelt OG indie, og har selvfølgelig allerede vært gratis på PS+ for et års tid siden.

2

LSP-4445

Sorry, men Live har aldri vært klart best. Den perioden hvor folk skrøt av Live så ga de ut spill som kom ut måneder og år tidligere på PS+ (er bare å Google listene så ser du det). Men folk ser seg blinde på AAA-spill og tror det er det som betyr noe. I denne perioden hadde PS+ gått mer og mer over til splitter nye indie-spill. Og spør du meg er det mye bedre med gode og nye indie-spill enn et 2 år gammelt AAA-spill som alle har spilt fra før

Vi er bare uenige her og det er helt ok.Jeg har ingen interesse av indie spill og har prøvd mange....det blir bare med en test før de slettes.

1

Ribba

Nå presenterte du jo det som at det var en objektiv sannhet at Live var best, og da skjønner jeg godt at Gringorilla påpektet at det ikke var tilfellet.

Så at du senere framstiller det som at det er en subjektiv vurdering, så er jo det bra, men synes du burde ha påpekt det i ditt opprinnelige innlegg.

Det sagt, det er jo fortsatt mye mellom AAA-spill og indiespill. Det er mange fantastiske spill som kommer fra små- og mellomstore utviklere som har kanskje mer spesialiserte utgivere. Jeg tror jeg bruker mer at tiden min på slike typer spill enn både AAA- og indiespill.

3

Gringorilla

uenige

Joda, helt ok å være uenig. Men av nysgjerrighet, hvilke måneder/spill mener du Live var bedre?

1

LSP-4445

Ser ut som ManEater,Shadow Of The Tomb Raider og GreedFall er titlene for januar.

1

Lignende temaer

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Laster...