Spill esc

Innlegg

Spill

1strider1

UT2003

Fy flata Unreal Tournament 2003 er eit knallgøy spel! Faktisk mitt beste spelkjøp sidan... *tenkjer etter* Hm... faktisk det beste spelkjøpet eg har gjort nokon sinne! Overgår til og med GTA 3!

Kven her inne er det som speler dette geniale, (og sosiale :) ) spelet? Lurer på om eg har spelt mot (eller på lag med) deg nokon gong.

Mitt nick i UT2003 er: Fenris

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

jeg har akkurat begynt på den nye versionen, nick: Galla

1

elendig spill...

Battlefield 1942 er best ;)

--------------------------------------------------------------------- No more pieces to break...

"LaLa skrev: Du er kongen." ---------------------------------------------------------------------

1
jediwannabe elendig spill... Battlefield 1942 er best ;) --------------------------------------------------------------------- No more pieces to break... "LaLa skrev: Du er kongen." ---------...

Spelt Battlefield 1942 òg... Er altfor treigt. (dvs. liknar for mykje på CS). Dårleg grafikk. Dessutan er det irriterande å venta i 20 sekunder på å bli "respawna". I tillegg til at spelet verkar uferdig og fullt av bugs. Noko som òg var tilfellet til det forrige multiplayer spelet til Digital Illusions: Codename Eagle. Ellers er det absolutt glimrande gameplay i BF1942 til tider. Likar spesielt Berlin og Omaha Beach kartene...

For meg som har vokst opp med multiplayer spel som Doom, Duke Nukem 3D, og spesielt Quake I, II og III i tillegg til det originale UT er speed of the essence (springa rundt, dukka, hoppa som ein gal, snurre rundt 180 grader på eit halvt sekund "with guns blazing"). Dette har vore mangelvare i omtrent samtlege multiplayer fps-spel dei siste åra. UT2003 er eit meir enn velkomment multiplayer fps spel i denne moderne sirup-fps-tidsalderen me lever i.

1

Jeg begynte å spille det i går. Førsteinntrykket er skuffende; de nye våpnene virker for sci-fi-aktig og gir ikke samme tilfredsstillelsen som de i UT. Lightning Gun vs. Sniper Rifle, jeg tar sistnevnte any day of the week som de sier i Spanien.

Et annet irritasjonsmoment: Spilte double domination, stilte meg på siden av punkt A og satte en av mine lagkamerater(datastyrt) til Hold this position. Og joda, han holdt stand på plassen ved siden av punkt A. Motstanderne tok punktet, han drepte dem men ble stående på siden av punkt A. Irriterende.

1
jonas Jeg begynte å spille det i går. Førsteinntrykket er skuffende; de nye våpnene virker for sci-fi-aktig og gir ikke samme tilfredsstillelsen som de i UT. Lightning Gun vs. Sniper Rif...

Er enig i at Ligthning Gun'en er møkkadårlig. Bruker den nesten aldri. Dei bør gjera den betre i neste patch. Som eit alternativ kan ein jo spela "ZoomInstaGib", som ein del serverar kjører.

Visste du forresten at du kan bruka "Translocator'en" som eit kamera? Når ein skyt ut "disc'en" så trykk q, og ein vil sjå gjennom "disc'en". Nyttig triks. Slik har ein eit kamera som kan overvåka delar av brettet for eksempel.

1
1strider1 Er enig i at Ligthning Gun'en er møkkadårlig. Bruker den nesten aldri. Dei bør gjera den betre i neste patch. Som eit alternativ kan ein jo spela "ZoomInstaGib", som ein del server...

"1strider1 skrev: Visste du forresten at du kan bruka "Translocator'en" som eit kamera? Når ein skyt ut "disc'en" så trykk q, og ein vil sjå gjennom "disc'en". Nyttig triks. Slik har ein eit kamera som kan overvåka delar av brettet for eksempel."

Hehe, jeg har ikke spilt så lenge at jeg har fått den enda:-) Men trikset blir sikkert kjekt når den tid kommer.

1
1strider1 I'll take you on anytime with a Rocketlaucher or the mighty Flak Cannon! Du vil ligga i ein most blodpøl før du har fått avfyrt ditt andre skudd med Ligthning Gun'en!

"1strider1 skrev: I'll take you on anytime with a Rocketlaucher or the mighty Flak Cannon!

Du vil ligga i ein most blodpøl før du har fått avfyrt ditt andre skudd med Ligthning Gun'en!"

Men ejg synes at disse våpnene også er dårligere enn i UT. Får ikke skikkelig destruktiv følelse, de er så "bløte" om dere skjønner hva jeg mener.

1
jonas "1strider1 skrev: Visste du forresten at du kan bruka "Translocator'en" som eit kamera? Når ein skyt ut "disc'en" så trykk q, og ein vil sjå gjennom "disc'en". Nyttig triks. Slik h...

"jonas skrev: "1strider1 skrev: Visste du forresten at du kan bruka "Translocator'en" som eit kamera? Når ein skyt ut "disc'en" så trykk q, og ein vil sjå gjennom "disc'en". Nyttig triks. Slik har ein eit kamera som kan overvåka delar av brettet for eksempel."

Hehe, jeg har ikke spilt så lenge at jeg har fått den enda:-) Men trikset blir sikkert kjekt når den tid kommer."

Det forstår eg ikkje heilt. Translocator'en er ein del av standardutrustninga ein begynner med når ein speler med alle våpene (dvs. når ein ikkje speler InstaGib eller ZoomInstaGib). Det er den tingen der du skyter ut ein disk og så kan ein teleporta seg til der disken er når ein trykker på høgre musknapp.

1

UT2003 er sjefsspill nummer en. Om du blir overkjørt av KAKKEMANN så ikke bli forundret over det : )

Å spille over nett gir et vanvittig kick. Laster ned på nye FLOTTE leveler, modder, mutatorer, skins etc. Helt genialt!

Om du ikke har det så LØP OG KJØØØØØØØØØØØØØØØØØP!!

Kakkemann

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Laster...