Spill esc

Innlegg

Spill

Retrogamer

Spillblader og Narvesens priser!

Hvilke spillblader (om noen) leser dere? Jeg foretrekker Electronic Gameing Monthly og Edge. De er tidlig ute med info, og dekker alle spillmaskiner.

Er det fler enn meg som irriterer seg grønn over prisene man må betale på utenlandske blader i Norge? Kom på dette igjen da jeg har vært litt treig med å fornye abbonementet mitt på EGM. Hos Narvesen tar de 85,- kroner for ett blad. Et 3-års abbonement koster $85 inkludert porto. Altså 36 nummer for 620,- kroner eller 17,22 pr. blad. Narvesen sitter dermed igjen med en fortjeneste på nesten 68 kroner pr. blad! Utrolig at dette er lovlig.

1
9 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

De betaler frakt og lønninger da...

- El Cid sahib

1

Kjøper britiske "PcGamer" hver måned, koster 120 kr. Ganske dyrt!. Kommer nok til å satse på et abonnent etterhvert.

1

Enig med deg om Narvesen, de vet å forsyne seg kraftig ja. Jeg liker best PSW av Playstation bladene. Det "offisielle" bladet er jeg mye lunken til, selv om de har spillbare demoer. Du kan ikke forvente altfor mye objektivitet fra et blad med bånd til SONY.

Når det Narvesens priser koster disse bladene nærmere 150 kroner. De skal vel dekke alle mulige kostnader og fortjeneste, og dekke evt tap hvis de brenner inne med blader. Jeg kjøper blader for å unngå bomkjøp. Når spillene koster minst kr 550, er det lønnsomt å kjøpe blad. Så kjøper jeg det når de skriver om et spill jeg har lyst på. Gamespot på nettet er gratis for nyheter hvis du kjapper deg å lese før artikklene låses ned for Freeloaders som meg.

1

Hadde abbonement på CVG (Computer & Video Games) i tre år. Nu har jeg sagt det opp. Ble lei av den barnslige retorikken.

ExD ”You came from nothing, you are going back to nothing. So what have you lost? Nothing!

1
Augemo Kjøper britiske "PcGamer" hver måned, koster 120 kr. Ganske dyrt!. Kommer nok til å satse på et abonnent etterhvert.

Både britiske og amerikanske PC Gamer er obligatorisk, selv om de har mye av de samme innholdet. Ellers pleide jeg å abonnere på Edge, men det siste året har de begynt å hate PC-spill av en eller annen grunn. Synd, de pleide å ha en skikkelig ålreit, solid og troverdig gjennomgang av forskjellige spill, uavhengig av plattform (abonnementet ble sagt opp da begeret fløt over etter anmeldelsen av Return to Castle Wolfenstein).

Ellers leser jeg ikke så mye spillblader på print. Men det er mange bra nettsteder som leses fast!

1

Jeg handler ikke hos dem mere.

I 1994 kostet en pc-magazine ca 40 kr. 12 maneder etter kostet samme blekke 80 kr. Sa kom cd, og da var prisen over 100 kr.

De unnskyldte seg med at bladet var sa tykt.

1

Ja, bladene på Narvesen er latterlig dyre. Jeg kjøper som regel Edge og Offcial Xbox Magazine, og begge koster jo over det dobbelte av hva de koster i England. Veldig drøyt og skulle ikke vært lov.

Kan forstå at bladene blir dyrere her, men over dobbelt så dyrt er latterlig.

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Laster...