Spill esc

Innlegg

Spill

jediwannabe

Rolle spill, eller hva dere nå vil kalle det...

Jeg digga baldurs gate, og ble helt hekta...

Noen som vil anbefale noe nytt jeg bør prøve i denne typen spill?

--------------------------------------------------------------------- No more pieces to break...

"LaLa skrev: Du er kongen." ---------------------------------------------------------------------

1
9 svar

Planescape: Torment

og hvis du ikke har en alt for gammel maskin: Neverwinter Nights --- 2 5 0 1 - ningyôtsukai

"Tomato wa dame - Watashi no mono - Tako wa ageru - Mitame ga kirai!"

1
sungod <Arcanum.> Kan du fortelle meg en del om Arcanum? Har planer om å skaffe meg det, men vil gjerne ha litt informasjon fra noen som har spilt det. Takk. SunGod

Arcanum er vel det spillet jeg har brukt desidert mest tid på de siste to årene. Genialt spill. Spillets komplette tittel er Arcanum: Of Steamworks and Magick obscura(noe slikt). Heri ligger det geniale. Når man begynner et spill velger man rase(menneske, alv, gnom, orc, ogre, dverg, hobbit eller hybridrase). Så langt er alt vanlig. Moroa kommer inn når man skal velge karakterens egenskaper. Til forskjell fra vanlige D&D-rollespill har man i Arcanum begynt den industrielle revolusjon, det vil si man kan satse på magi som vanlig, eller man kan kjøre den teknologiske løypa og satse på pistoler og bomber og slikt kos. Magi og vitenskap regnes som to motsetninger så det lønner seg å holde seg til en av dem(innenfor hver er det igjen hhv 16 og 8 spesialiseringer). I tillegg er det flere nøytrale egenskaper(sniking, lommetyveri, bueskyting m.fl.) man kan lære seg(4 hovedgrener med 4 spesialiseringer innenfor hver). Når man i tillegg slenger på vanlige egenskaper(strenght, dexterity, charisma, inteligence osv) er det lett å skjønne at det er MANGE valgmuligheter. Du har ikke vanlige character-classes som fighter, thief, mage og slikt, det er mer lagt opp til at man velger egenskaper etter hva man selv vil bli til. Selve spillsystemet er ganske likt Fallout om du husker det. Det er en hoved-quest man følger(finne seg sjæl på et vis.....) med mange sub-quester man kan ta om man vil det. Det er verdt å merke at folk virkelig reagerer på deg etter hva du har gjort og hvem du er, er du snill og hjelper folk får du rykte på deg for å være snill og folk blir positivt innstilt, satser du på teknologi og vitenskap vil magikere være skeptiske til deg osv.

Kunne sikkert fortsatt å skrive mer om spillet men håper dette er nok til å fenge interessen din. Uansett, meget meget bra spill.

1
jonas Arcanum er vel det spillet jeg har brukt desidert mest tid på de siste to årene. Genialt spill. Spillets komplette tittel er Arcanum: Of Steamworks and Magick obscura(noe slikt). H...

Leste noe om at det var Diablo 2 og Baldurs Gate, bare mye friere. Men når du sammenligner det med Fallout høres det jo veldig bra ut. Brukte veldig mange timer på Fallout og Fallout 2 i sin tid.

Det har fått noe kritikk grafikkmessig, hva sier du der?

SunGod

1
sungod Leste noe om at det var Diablo 2 og Baldurs Gate, bare mye friere. Men når du sammenligner det med Fallout høres det jo veldig bra ut. Brukte veldig mange timer på Fallout og Fallo...

Ta en titt her:

http://www.terra-arcanum.com/council/screens/ingame.shtml

Masse skjermbilder fra spillet. Grafikken er helt strøken til å være rollespill, den er ikke sånn at man mister pusten av glede men den er heller ikke dårlig.

Som gammel Fallout-entusiast kan jeg fortelle at i H.T.Parnells museum i byen Tarant har han utstilt en ku med to hoder. Oooooo. Er andre hentydninger til Fallout i spillet også.

1

Morrowin! Det er rollespill... men ikke i baldur typen. som jeg ikke liker. Du ser innenfra. Kan vere et lass av raser og "yrker". Masse våpen. Stats for alt! Alt du gjør.... Kan konkurere med terninger og live!

1

Baldurs Gate 2 og Neverwinternights.

Stiltzkin

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Laster...