Spill esc

Innlegg

Spill

KongKeane

Fifa 2003

Ja nå har det kommet. Noen som har spilt det som har noe å si om det?

1
21 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Stor forbedring fra i fjor, men det er vel et stykke igjen til PES2 fortsatt. Grafikken er som alltid fantastisk, og nå ligner spillet litt mer på fotball ute på banen også; men PES2 er et par hestehoder foran på realisme og følelsen av fotball. Klarer EA å patche en par plagsomme bugs, er mye gjort.

Stort pluss for EA Creation Center, som er sluppet til PC (sjekk nettsidene til EA). Gir store muligheter for å "customize" (på norsk!?) spillet.

1
KongKeane Hva slags bugs?

Umulig å heade ballen hvis spilleren står upresset (han tar den bare ned på brystet uansett situasjon).

Umulig å avslutte på mål med heading.

Og fremfor alt; CPU-kontrollerte spillere presser ikke hvis du spiller ballen mellom deg i forsvaret. Du kan stå helt i ro, og ingen går på for å presse. (Men det er ikke spesielt aktuelt, man STÅR jo ikke fotball heller).

1

er det i butikkene idag eller tar det en tid før de får spillet på "stock"?

1
Stiltzkin Sikkert vanskelig, siden den enkleste måten å skåre på i FIFA er å gjøre spektakulere ting, som feks brassespark i krysset. Stiltzkin, lykkelig PES2 eier

"Stiltzkin skrev: Sikkert vanskelig, siden den enkleste måten å skåre på i FIFA er å gjøre spektakulere ting, som feks brassespark i krysset.

Stiltzkin, lykkelig PES2 eier"

Utrolig at du kommer med komentarer om noe du ikke har greier på i det hele tatt. Brasse i krysset var en "bug" fra PS2 sin 2001 versjon. Fifa 2003 bruker en helt annen motor, og de spillene kan ikke sammenlignes.

Syntes det er på tide at du begynner å komentere de tingene du har greie på, istedenfor alt du ikke har noe kjennskap til.

Skal du slakte Fifa 2003 og rose PES2 bør du i hver fall ha spilt begge spillene. Det kommer gang på gang frem at din negative holdning skyldes uvitenhet.

Fifa 2003 ER et veldig bra forball spill. Hadde du prøvd det ville du kanskje forandret mening.

1
Blåval "Stiltzkin skrev: Sikkert vanskelig, siden den enkleste måten å skåre på i FIFA er å gjøre spektakulere ting, som feks brassespark i krysset. Stiltzkin, lykkelig PES2 eier" Utrolig...

PES2 står for Pro Evolution 2. Etter mi meining kan ikkje Fifa serien måle seg med denne serien frå Konami. Heilt vanvittig. Fifa er so urealistisk at det blir kjedlig i lengda. Fifa sine force er grafikken, Pro evolution sin er gameplay som etter mi meining er mykje viktigare. Men eg synes likevel ikkje at pro evolution har dårligare grafikk egentlig. Men det er ei slags almenn oppfatning om at det er slik.

Pro evolution er mykje vanskligare, og resultata blir som regel realistiske. Fifa kan minne meir om cricket når det gjelder antall mål..........

1
Blåval Det er jo bare å skru opp vanslighetsgraden!

Har prøvd det. Totalt urealistisk. Syns at fotballspel skulle ha level som heiter "realistic" eller noke slikt. ikkje berre professional, rookie osv..

PES2 er heldigvis slik at du aldri berre kan leike deg gjennom en kamp. Der må du konsentrere deg. Fifa er so dårlig! Eg var en fan før eg prøvde PES. Då innsåg eg kor dårlig FIFA er.

1
Blåval "Stiltzkin skrev: Sikkert vanskelig, siden den enkleste måten å skåre på i FIFA er å gjøre spektakulere ting, som feks brassespark i krysset. Stiltzkin, lykkelig PES2 eier" Utrolig...

Blåval, du så vel at Stiltzkins innlegg var preget av humor :)

Som poenget hans var er at spillet er rimelig urealistisk. Dine teammates er dum som noen brød, og spektulære scoringer er noe du venner deg fort til (svært lite virkelighetsnært). I tillegg til disse bugsene, da :) Etter å ha prøvd dette spillet, må jeg si at det er svært lite og glede seg for. Men jeg har prøvd alle FIFA- spillene sida Fifa95? (til Amiga), så begynner å bli lei av denne lite innoative serien. Altså, skal du ha interesse for denne tittelen bør du ikke ha prøvd for mange FIFA- spill.

Macklett som IKKE venter på FIFA 2004 :)

1
Blåval "Stiltzkin skrev: Sikkert vanskelig, siden den enkleste måten å skåre på i FIFA er å gjøre spektakulere ting, som feks brassespark i krysset. Stiltzkin, lykkelig PES2 eier" Utrolig...

Utrolig at du kommer med komentarer om noe du ikke har greier på i det hele tatt. Brasse i krysset var en "bug" fra PS2 sin 2001 versjon. Fifa 2003 bruker en helt annen motor, og de spillene kan ikke sammenlignes.

Problemet med Fifa er at det hvert år er så mange "bugs" som ødelegger for spillegleden. Du har nevnt en fra 2001 versjonen. En annen som har vært hele tiden, er at det er ekstremt lett å score på corner, ikke fullt så lett i 2002, men altfor ofte der og. Og så presterer EA å fjerne et par nødvendige ting i 2002: f.eks å kunne endre spilleformasjon underveis (m tastetrykk), å sette offsidefelle samt å kunne presse ballfører. Hva er vitsen med å fjerne slike absolutt nødvendige ting?

Hørt rykter om at i år har de fjernet muligheten til å bevege spillerne når man skal legge corner...helt bak mål det de driver med. Grafikken blir bedre og spillbarheten blir mye dårligere

"Fifa 2003 ER et veldig bra forball spill. Hadde du prøvd det ville du kanskje forandret mening."

Visst er det bra, men det kunne ha vært så mye bedre hvis EA hadde giddet. PS: har også prøvd PES2, og det er ingen tivil om at spillbarheten der knuser Fifa2002, samt demoen av Fifa2003. Tviler på at Fifa2003 er så genialt etter de reviewene jeg har lest

1
Stonar Utrolig at du kommer med komentarer om noe du ikke har greier på i det hele tatt. Brasse i krysset var en "bug" fra PS2 sin 2001 versjon. Fifa 2003 bruker en helt annen motor, og d...

"Stonar skrev: Visst er det bra, men det kunne ha vært så mye bedre hvis EA hadde giddet. PS: har også prøvd PES2, og det er ingen tivil om at spillbarheten der knuser Fifa2002, samt demoen av Fifa2003. Tviler på at Fifa2003 er så genialt etter de reviewene jeg har lest"

At et fotball spill til PC for over 9 hos gamespot skal en del til. Spesielt når det kommer ut en ny utgave vært år. 9.1 er meget høyt, og kritikkene til Fifa 2003 har absolutt ikke vært dårlige. Personlig syntes jeg Fifa er et bedre fotball spill. Syntes det er for mange irriterende feil og dårlig flyt (dårlig fysikk-motor) i PES. Har dette med keeperen som tar utspill blitt rettet opp i to`ern. Keppern som løper for å skyte ut og plutselg stopper helt opp mens balle fyker avgårde. Teit!

Legger merke til at mange mener det er for lett å score på Fifa spillene. Dette er et veldig gammelt problem. Spiller man på den vanskeligste graden i Fifa WC, er som regle 1-0 og 2-1 stillingen blir. På fifa 2000/01 bla var det lett å score. Det er det ikke nå lenger (på vanskelig grader vel å merke).

Syntes Fifa får veldig mye kritikk mot seg, mens man ser mer gjennom fingrene på PES sine feil.

Her er den "negative" kritikken til Fifa 2003

http://gamespot.com/gamespot/filters/products/0,11114,914517,00.html

Leste gjennom innlegget mitt, og måtte bare le litt av gramatikken min:-) Håper dere ignorerer det

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Laster...