Spill esc

Innlegg

Spill

vidar

Fellowship of the ring

Ser det koster 429 hos akers micIkke kjøp det hvis du bryr deg om hva du bruker pengene på. Et ok spill, men - 4 TIMER - er minst 20 for lite på et spill av denne type.

Da må jeg tillate meg å ta med følgende sitat. "Utviklerne er alle svorne tilhengere av Tolkien, og lovte på tro og ære at dette ikke bare er noe hastverksarbeid for å tjene penger på filmenes popularitet, men et kjærlighetsarbeide."

Det er ihvertfall det korteste spillet jeg noen gang har spilt, hvis vi skal sammenligne med andre fullpris-titler. Bruk heller pengene deres på NFS Hot Pursuit 2.

1
10 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Snakker du nå om "Two Towers"? Det har jeg lest er heller "kortvarig glede", men samtidig jævlig bra. "Fellowship of the ring" skal ikke være så bra, men ha mye lengre varighet....

1

ok, får stille deg dette spm, da:

Hvordan kom du deg unna Old Willow?

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Laster...