Spill esc

Innlegg

Spill

tooommm

The Thing

Lurer på dette spillet til PS2. Hva synes dere om spillet? Hvordan er gameplayet, atmosfæren, grafikken, vanskelighetsgraden? Filmen er glimrende. Er spillet like bra?

1
2 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

The Thing = Resident Evil med teamplay. Liker du Resident Evil liker du The Thing. Istedetfor at det er kun deg som løper rundt og skyter har du med deg et lag bestående av eks. en Medic, en skytter og en reparatør-kis.

1

Har spilt det i 1 time cirka. Virker veldig bra. Eneste jeg ikke liker er at det er vanskelig å skyte skikkelig, delvis pga autoaimen, delvis pga knotete kontroller. (Noe jeg kanskje kan få fikset på) Ellers er det som Resident Evil, bare at jeg har det på feelingen at jeg vil skvette og hoppe i stolen enda mer.

SunGod

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Laster...