Spill esc

Innlegg

Spill

kakegutten

Jøss...Final Fantasy XIII

"Final Fantasy XIII confirmed to be in development In an interview in Famitsu Weekly, Square President Yoichi Wada confirmed that Final Fantasy XII would still be released in Japan during 2003, apparently unaffected by the upcoming Final Fantasy X-2.

Additionally, he confirmed that Final Fantasy XIII was in planning stages, though he did not mention to which console it was headed. No further information was divulged on the thirteenth installment of the series.

Finally, Wada mentioned that Square was planning another online RPG, though again, did not go into further detail.

Currently, none of the games have been confirmed for release outside of Japan, though all three of the Final Fantasy titles are expected to make English appearances."

Dette ble mye Final Fantasy på en gang. FFXI er jo fremdeles milevis unna Europa-release. Hadde jo vært spennende om de ga ut XIII på Gamecube!

-enter clever line here-

1
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

"Dette ble mye Final Fantasy på en gang. FFXI er jo fremdeles milevis unna Europa-release. Hadde jo vært spennende om de ga ut XIII på Gamecube!"

Hvorfor det?

Stiltzkin, som ikke helt ser spenningen

1
Stiltzkin Grafikken og lyden (men sangene derimot) har ikke så himla mye for meg å si i et RPG. Sitter nå å spiller FFIV og storkoser meg til tross for den utdaterte grafikken. Stiltzkin

"Grafikken og lyden (men sangene derimot) har ikke så himla mye for meg å si i et RPG. Sitter nå å spiller FFIV og storkoser meg til tross for den utdaterte grafikken."

Jeg kan også nyte old-school RPGer, men jeg sier ikke akkurat nei takk til bedre grafikk om det er mulig. Det tror jeg ikke du gjør heller.

-enter clever line here-

1
kakegutten "Grafikken og lyden (men sangene derimot) har ikke så himla mye for meg å si i et RPG. Sitter nå å spiller FFIV og storkoser meg til tross for den utdaterte grafikken." Jeg kan ogs...

"Jeg kan også nyte old-school RPGer, men jeg sier ikke akkurat nei takk til bedre grafikk om det er mulig. Det tror jeg ikke du gjør heller."

Hvis det går utover spillbarheten mener jeg at bedre grafikk er unødvendig. Jeg følte det av og til slik da jeg spilte FFX.

Stiltzkin

1

ka so e artig med slike spel egentlig?

1
Blåval "kakegutten skrev: Bedre grafikk og bedre lyd, selvsagt. -enter clever line here-" Mindre dialog, mindre filmsekvenser pga miniDVD Regner med at FFX var på mer enn 1.5 GB. Er ikke...

Nintendo har utalt seg om mini dvdene før, jo de er på 1.5GB (ps2 og xbox 8 GB)men hvor mye tror du det koster å produsere en ekstra dvd? Under 50 øre.

du kan også trekke sammen situasjonen med psONE ff spilla, spillet kunne ikke romme 1 cd der heller, men var det noe problem med å lage 2-3 ekstra cd?

++ Factor 5 har utviklet DivX på GCen slik at square kan bruke den og vips blir filmsekvensene 10 ganger mindre.

1
Blåval "kakegutten skrev: Bedre grafikk og bedre lyd, selvsagt. -enter clever line here-" Mindre dialog, mindre filmsekvenser pga miniDVD Regner med at FFX var på mer enn 1.5 GB. Er ikke...

Resident Evil på Gamecube er på 2 stk mini-dvd'er, så å fordele spill over flere plater er ikke umulig.

Nå er jo faktum det at det KOMMER et Final Fantasy spill til Gamecube, men dette er ikke en del av den "vanlige" serien, dette er et spill mer på linje med Seiken Densetsu-serien, for de som har spilt det (Secret Of Mana) (real-time slåssing istedet for tur-basert).

Forøvrig har jo nintendo lisensiert DivX for bruk i gamecube spill, så det skal ikke stå på videokvaliteten ihvertfall :)

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Laster...