Spill esc

Innlegg

Spill

Liverpool9

Fortell meg.

Fortell meg om PES 2 nåda! må vente en hel uke til!

BAAAAH

1
3 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Spørs hva du vil vite det...?

Stiltzkin

1
Liverpool9 "Stiltzkin skrev: Spørs hva du vil vite det...? Stiltzkin" Alt :P

Jeg har bestilt det på nettet sammen med GTA:VC og Burnout 2.

Vurderte lenge om jeg skulle velge PES2 eller FIFA 2003.

Fant til slutt ut det eneste minuset var at det ikke var skikkelige nan på lag og spillere. Men selve spillet og gameplayet skal visstnok være "state of the art" og siden jeg allerede har fifa 2002 så ville jeg prøve noe nytt. Og de fleste mener jo at PES2 er tidenes beste spill. Så jeg krysser fingrene å håper de har rett!!

When a Man Lies He Murders Some Part of the World These Are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All this I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Laster...