Spill esc

Innlegg

Spill

lfcreds

FIFA 2003!!

Synes fifa 2003 er er veldig bra spill. mangler bare noen ting som å redigere på spilerer, zoome på kameravinklene og litt sånt. Så er det litt irriterende at spillerene aldri møter ballen. Hver gang jeg scorer henger spillet seg opp litt bitte litt rett før ballen går i mål, og så er menyene veldig trege. er det sånn på dere også???? Men rafikken er sinnsyk bra.... Og åssen tar man finter??? og enda en ting som er dårlig er at man ikke kan skru ballen...

1
0 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Laster...