Spill esc

Innlegg

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg ser at det står 12. november ja, men har det stått 8. november der tidligere eller har de trodd at det kommer ut den 12. hele tiden?

1
Kupo Vel, gamesmix.com og samtlige utenlandske online-butikker opererer fremdeles med 8. november som utgivelsesdato. Jeg velger å tro dem, fremfor to ubetydelig små, uvitende norske sp...

Ja, jeg har selv sett at det står 8. november på bl.a amazon.co.uk også, men det er rart at det nå kommer fra 2 forskjellige butikker uavhengig av hverandre. Uansett håper jeg fortsatt på den 8., men jeg overlever til den 12. også. :-))

1
PaeDeriUm Med runde, mener du å få 100% eller klare hovedoppdragene? Jeg er rimelig langt unna 100, men hovedoppdragene er jeg ferdig med. Har også funnet alle HP`ene.....

Jeg mener å gjøre ferdig alle oppdragene. Jeg har ikke hatt det så lenge, skjønneru. Så har jeg blitt forstyrra av noen andre spill jeg har fått i mellomtida og sånn, så jeg har ikke fått tid til å runde det enda.

kyllingen, med ny signatur -aserejè ja de jè de jebe tu de jebere seibiunouva, ajavi an de bugui an de buididipi-

1
kyllingen Jeg mener å gjøre ferdig alle oppdragene. Jeg har ikke hatt det så lenge, skjønneru. Så har jeg blitt forstyrra av noen andre spill jeg har fått i mellomtida og sånn, så jeg har ik...

Snakket med en kompis som hadde bestilt det fra utlandet. Der fikk han beskjed ifra firmaet om at spillet var utsatt til den 12, desverre(han skrev en email for å sjekke). Så man får bare smøre seg med tålmodighet,desverre.

T.K

1
tomkrist Snakket med en kompis som hadde bestilt det fra utlandet. Der fikk han beskjed ifra firmaet om at spillet var utsatt til den 12, desverre(han skrev en email for å sjekke). Så man f...

"tomkrist skrev: Snakket med en kompis som hadde bestilt det fra utlandet. Der fikk han beskjed ifra firmaet om at spillet var utsatt til den 12, desverre(han skrev en email for å sjekke). Så man får bare smøre seg med tålmodighet,desverre.

T.K"

Hvilket firma?

1

GTA:VC har ikke blitt utsatt med 100% sikkerhet! Det er fortsatt en mulighet for at det kommer ut den 8ende, bare å krysse fingrene.

1
Debatant1 GTA:VC har ikke blitt utsatt med 100% sikkerhet! Det er fortsatt en mulighet for at det kommer ut den 8ende, bare å krysse fingrene.

"Debatant1 skrev: GTA:VC har ikke blitt utsatt med 100% sikkerhet! Det er fortsatt en mulighet for at det kommer ut den 8ende, bare å krysse fingrene."

For øyeblikket er jeg så godt som 100% sikker på at det IKKE er blitt utsatt til 12. november. Store utgivelser kommer alltid ut på fredager, og Vice City er definitivt den største spillutgivelsen i år. Sjekker man de største engelske nett-butikkene og også den offisielle PS2 siden, www.playstation2.com, står det fremdeles 8. november der.

Opprinnelig skulle spillet gis ut den 22. oktober i USA og rundt den 25. i Europa, men så ble det utsatt til 29. oktober for USA og 8. november i Europa. En ytterligere utsettelse nå ser jeg på som svært usannsynlig.

1
Kupo "Debatant1 skrev: GTA:VC har ikke blitt utsatt med 100% sikkerhet! Det er fortsatt en mulighet for at det kommer ut den 8ende, bare å krysse fingrene." For øyeblikket er jeg så god...

Snakket med KE-Media sent i går, for å klarne opp i dette. De sa at de håper på å rekke releasen den 8. og jobber på spreng for å få til dette. Produksjonsproblemene kan dog sette en stopper for deres planer, som vi si at releasen blir utsatt til den 11. eller 12. Men som sagt, releasen er IKKE utsatt offisielt!

1
Debatant1 Snakket med KE-Media sent i går, for å klarne opp i dette. De sa at de håper på å rekke releasen den 8. og jobber på spreng for å få til dette. Produksjonsproblemene kan dog sette...

"Debatant1 skrev: Snakket med KE-Media sent i går, for å klarne opp i dette. De sa at de håper på å rekke releasen den 8. og jobber på spreng for å få til dette. Produksjonsproblemene kan dog sette en stopper for deres planer, som vi si at releasen blir utsatt til den 11. eller 12. Men som sagt, releasen er IKKE utsatt offisielt!"

Men HVIS det faktisk blir utsatt til den 11. eller 12., gjelder det da for hele Europa, eller kun for Skandinavia?

1
Kupo "Debatant1 skrev: Snakket med KE-Media sent i går, for å klarne opp i dette. De sa at de håper på å rekke releasen den 8. og jobber på spreng for å få til dette. Produksjonsproblem...

Regner med at releasen vil gå som planlagt i de "større" markedene(UK f.eks.) da de bør ha nok eksemplarer til å dekke dette.

Skandinavia blir nok dessverre for "lite" til at vi blir prioritert i først omgang hvis det skulle oppstå leveranse-problemer..menmen, vi kan jo håpe på at alt går som det skal.

1

av og til kunne jeg ønske at jeg kunne sovet i flere dager.. bare tidsinnstilt når jeg skulle våkne..

det hadde vært noe det.

1
kakegutten Fire dager er ingenting. Dessuten passer utsettelsen meg ypperlig, ettersom jeg har en historieoppgave som skal leveres tirsdag 12. De offisielle Playstation-sidene har forøvrig ik...

"Fire dager er ingenting. Dessuten passer utsettelsen meg ypperlig, ettersom jeg har en historieoppgave som skal leveres tirsdag 12."

Og jeg får fire dager mer til å spille PES2 og FF Anthology :)

Stiltzkin *Vinner av Cupkongen 2002*

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Laster...