Spill esc

Innlegg

Spill

CeasarXI

TimeSplitters2 er sinnsykt bra!

Jeg vil bare anbefale dere å kjøpe det! Prøvde det i går på GameCube, det er nesten det nye Perfect Dark! Kongelig multiplayer, fete mission, 2 player i mission co-op. Masse personer på multiplayer, og imotsetning til Perfect Dark har de forskjellige karakterene forskjellige "skills". F.eks noen er raske, og dårlige til å skyte, mens de som er gode til å skyte er treige.

Anbefales på det varmeste Mvh CeasarXI

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Har lyst til å kjøpe det, men med tanke på at jeg kjøper Vice City om 4-5 dager, blir det liksom litt meningsløst å kjøpe andre spill i mellomtiden.

1

jeg elsker Goldeneye og Perfect dark på N64,og har høert at det er mange tidl. Rare ansatte som har laget dette spillet,og at det er veldig likt Goldeneye/PD...

Men skal jeg kjøpe dette eller Deathrow..(Har TS2 bra grafikk forresten?)

-Atomic II ™ --potensiel spill-kjøper

1
Atomic2 jeg elsker Goldeneye og Perfect dark på N64,og har høert at det er mange tidl. Rare ansatte som har laget dette spillet,og at det er veldig likt Goldeneye/PD... Men skal jeg kjøpe...

Jeg anbefaller ikke TS2. Hvis du ikke skal spille det pga multiplayer da. Syntes spillet var en stor skuffelse etter alle positive anmeldelsene spillet hadde fått.

Spillet ER likt Goldeneye, og har også grafikk deretter. Uansett bryr ikke jeg meg noe særlig om den kjedelige grafikken, men etter å ha spilt Goldeneye under N64 dagene, ble dette bare kjedelig repetering for meg.

1
Løkskalle Atomic, du som er XBox-guruen her inne (ikke noe negativt), har du noen synspunkter på Splinter Cell også?

synspunkter?

Jeg syns Splinter Cell sjer kjempe rått ut! Har gledet meg til dette spillet helt siden jeg leste om det og så bildene fra det i OXM 1 eller 2!!

Jeg synes ivertfall at det virker som ett MEGET bra spill! Grafikken er det ivertfall IKKE noe å klage på,og det tøffe spion/sniking gameplayet virker ekstra kult! :D

*gleder seg*

-Atomic II ™

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Laster...