Spill esc

Innlegg

Spill

mrHotspur

HJELP!

Jeg fikk tak i et urgammelt nintendo i dag...ja den store kassa. Fikk så sinsykt lyst til og spille supermario igjen!

Men problemet er at jeg ikke får bilde på skjermen. Jeg har plugga i alt av ledninger, men skjermen forblir svart (jeg har tven på AV kanalen) Og power lyset blinker...Noen som vet va som er galt?

1
5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

format c:?

Har aldri vært borti en nintendo omtrent. Sikker på at du har alt av ledninger? Høres jo ut som du mangler deler av en scart-kabel eller noe.

SunGod

1

"(jeg har tven på AV kanalen)"

Tror du må søke separat, som med vanlige kanaler.

Stiltzkin *Vinner av cupkongen 2002*

1

Jeg tro OGSÅ du må søke som om det var en vanlig TV kanal..husker jeg måtte det med gamle Sega mega drive..og mener man måtte det med Nintendo også. _______________________________________________________________ You shouldn't assume, 'cause then you're making an ass out of you and me. http://www.dovendyret.tk

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Laster...