Spill esc

Innlegg

Spill

dellamorte

FIFA 2003 verdt pengene?

Vurderer å kjøpe FIFA 2003 til Xbox, men har allerede 2002 World Cup. Har FIFA 2003 så mye nytt å by på at det er verdt pengene? Hva er det som utgjør den største forskjellen fra forgjengerne?

J.Della

Tjen penger på å lese reklame over e-post og SMS - http://www.annonsering.net/no/?ref=3286

1
21 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Har ikke prøvd spillet, men våger meg med et NEI.

Stiltzkin *Vinner av cupkongen 2002*

1

"dellamorte skrev: Vurderer å kjøpe FIFA 2003 til Xbox, men har allerede 2002 World Cup. Har FIFA 2003 så mye nytt å by på at det er verdt pengene? Hva er det som utgjør den største forskjellen fra forgjengerne?

På det nåværende tidspunkt så vil jeg ikke råde deg til å kjøpe det! Angrer faktisk på jeg solgte fifa2002, for mine erfaringer er at det faktisk er bedre enn 2003. Men har ikke spilt det så veldig mye enda, så mulig det kan forandre seg...

1

Altså.. FIFA2003 er helt anderledes som 2001,2002 osv.. MYE bedre.. Helt ny kameravinkel osv... Stadioene er nesten helt lik som i virkeligheten.. Er du Liverpool og du leder rett før slutt, synges "you never walk alone".. Og er du MAN UTD synges "glory glory man utd".. Samme er det med real,barca,bayern og alle storklubber.. altså..

JA! Fifa2003 er verdt penga!

----------------------------------------------------- <=- °NATO 2002 PrO° -=>

1

Fifa 2003 er veldig bra. Kanskje det beste spillet i Fifa serien.

1
andy12 ...men det viktigste alt i alt er vel spillfølelsen?? Om det synges på tribunen spiller liten rolle om spillet er møkkdårlig...

"andy12 skrev: ...men det viktigste alt i alt er vel spillfølelsen?? Om det synges på tribunen spiller liten rolle om spillet er møkkdårlig..."

Syns lyden har ganske mye å si for spillfølelsen, jeg. Selvfølgelig har det lite å si om det synges på tribunen hvis det er håpløst å styre folka på banen, men det løfter spillet mye hvis lyden er bra og omgivelsene ser bra ut.

-E

1
NATO Altså.. FIFA2003 er helt anderledes som 2001,2002 osv.. MYE bedre.. Helt ny kameravinkel osv... Stadioene er nesten helt lik som i virkeligheten.. Er du Liverpool og du leder rett...

"NATO skrev: Altså.. FIFA2003 er helt anderledes som 2001,2002 osv.. MYE bedre.. Helt ny kameravinkel osv... Stadioene er nesten helt lik som i virkeligheten.. Er du Liverpool og du leder rett før slutt, synges "you never walk alone".. Og er du MAN UTD synges "glory glory man utd".. Samme er det med real,barca,bayern og alle storklubber.. altså..JA! Fifa2003 er verdt penga!

Herregud, er du helt på jordet, du kan jo ikke si at Fifa2003 er bedre enn Fifa2002 basert på det tullet du ramser opp! Greit at det SER litt bedre ut, men det som er viktig i et fotballspill er jo hvordan SPILLBARHETEN er for svarte!

1

Fifa 2003 har en multiplayerfunksjon Fifa 2002 ikke hadde: Liga for flere spillere! Riktignok har de ikke fått med muligheten å bare spille oss 5 kameratene (da må 3 computerlag være med...), man kan ikke stille inn en eller to kamper mot hver, og fixtures oppsettet er helt tragisk! (En spiller kan spille 5-6 kamper før en annen spiller sin første...) Men, bedre enn ingenting som på Fifa 2002.

--- It took me a while, but I finally came up with a new and improved "Signatur" ---

1
Montoya Mener du det ?! Er det virkelig mulig ? Kan to kamerater velge hvert sitt lag og spille en liga ? Dette har jeg savnet siden 98. Fortsår enda ikke hvorfor dette ble tatt bort.

"Montoya skrev: Mener du det ?!

Er det virkelig mulig ?

Kan to kamerater velge hvert sitt lag og spille en liga ?

Dette har jeg savnet siden 98. Fortsår enda ikke hvorfor dette ble tatt bort."

De kan spille hvert sitt lag i mange eksisterende ligaer (PL, Tippeligaen...etc) eller lage en liga selv.

--- It took me a while, but I finally came up with a new and improved "Signatur" ---

1

Fifa 2003 er et meget bra spill ( jeg har xbox versjonen av det). Sammenlignet med 2002 fifa world cup som jeg også har,vil jeg si at det er mye mer muligheter i fifa 2003.Du kan blant annet velge mellom 16 ligaer pluss cuper . Du kan velge mellom 350 lag og grafikken vil jeg si har forbedret seg.Spille messig er det mer utfordrende fordi ballen lever sitt eget liv.Den oppfører seg som en ball skal gjøre. Minus med spillet er at du kan ikke bevge deg på dødballer(d.v.s di som skal ta imot ballen) .Og headinger er vanskelige å utføre.Men personlig synes jeg det ikke trakk noe særlig ned på spille gleden.Det som jeg savner er at du ikke kan stille på ferdig hetene på spillerene. Jeg synes ikke at det passer så godt at Jonny Hansen på Lyn er like god som Zidane.Og at Matteo Brighi på Parma er den beste spilleren på spillet er vel også kansje å ta litt vel i. Men alt i alt synes jeg at Fifa 2003 er vel verdt pengene.

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Laster...