Spill esc

Innlegg

Spill

Raxphorg

LOTR til pc

Har forhåndsbestilt LOTR til pc....kommer 11 nov. tror jeg. Har lest litt om det og er svoren Tolkienfan, men det er et eller annet som gjør at jeg ikke gleder meg så mye som jeg burde (trodde), vet ikke helt hva det er men det er noe som skurrer......noen som kan hjelpe meg???? Har dere bare positive forventninger til spillet???

1
8 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

dersom dette er som konsollspillene, så er det et slåsse spill. Tolkien bøkene er jo ikke akkurat slåssebøker. Rollespill derimot. Evt strategi. Tenk å bygge alvehærer, å lede dem i kampene mot styggen.

1

Har testa spillet, og det er nesten som et plattform spill. Ikke noe rollespill i det hele tatt.

Og spillet var skit.

1
beachfuzz Har testa spillet, og det er nesten som et plattform spill. Ikke noe rollespill i det hele tatt. Og spillet var skit.

Har også testa spillet....

Noen som har funnet ut hvordan man kommer seg forbi Old Willow i The Old Forest? Skal jeg bare stå der og vente på Tom som i boka!?

(Forøvrig ikke fornøyd jeg heller... Det "går an" å spille både i 1st og 3rd person... "Litt upraktisk" at det ikke går an å hoppe(!) eller bruke stokken til forsvar(!) i 1ste person samt at du "popper" tilbake til 3rd rett som det er.)

Litt usannsynlig at Frodo kan LØPE FRA en flokk med ulver.... Eller hva? Lille kortbeinte Hobbiten!?

Trokke jeg gidder å spille det spillet noe særlig lenger... Spørs hvor lenge jeg må vente på Bombadil? ;)

1

Mye dårlig, jeg skulle bare teste hvor lenge jeg gadd spille det og plutselig var jeg ferdig etter 4-5 timer(!). Pen grafikk var det, interessant å spille flere personer, men selve gameplay var overhodet ikke imponerende.

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Laster...