Sport generelt

JODDEMM

Daegu2011: Den forbannede forsiden

Det har etter hvert nærmest blitt en etablert sannhet at den utøveren som pryder forsiden av de daglige program-brosjyrene under VM i Daegu på en eller annen måte mislykkes:

Stavhopper og regjerende mester Steven Hooker misset i kvaliken sist lørdag Søndag var det Usain Bolts tur på den berømte 100 meteren Dagen etter satte Dayron Robles kineseren Liu Xiang på plass på korthekken Før stavdronningen Elena Isinbaieva tirsdag måtte nøye seg med 6.plass.

Onsdagen brøt Olga Kaniskina forbannelsen da hun nok en gang tok VM-Gullet på 20 km kappgang (utenfor VM-stadion vel å merke)

Mens i går var forbannelsen på plass igjen da cubanske Yargelis Savigne ble uten medalje da hun måtte trekke seg midt i tresteg-finalen etter å ha pådratt seg en strekk. (En strekk i regningen der altså :o)

Så får vi se hvem som har fått den tvilsomme æren av å pryde dagens VM-program, og så får vi satse på at Blanka Vlasic er morgendagens forsidepike :)

1
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

og så får vi satse på at Blanka Vlasic er morgendagens forsidepike

Dette må være det rareste jeg har sett. Hvorfor vil du ikke av Vlasic skal vinne?

1

Er det regjerende OL-mester Majewski som er på forsiden i dag siden han røk ut av kulekonkurransen nå?

2

Felix og Jeter på forsiden i dag. Ja, ja, kanskje ikke så ille som tidligere, men de vant i hvert fall ikke. Er vel Bolt i morgen vil jeg tro.

1

Og der ble forbannelsen brutt av Sally Pearson. Da slipper vi kanskje reportasjer om dette i kveldssendingen til NRK

1

Lignende innlegg

Laster...