Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Skjønner vi hvor stor Tutta er?

Kunne sikkert postet denne under "golf", men lite aktivitet der.. og antagelig bare golf-interessert, så det ville ikke blitt noe så veldig interessant.. Så tar den i generelt for å høre flere stemmer.

Skjønner vi hvor stor Tutta er?

Dette spørsmålet stiller vgs sportsjournalist.. og det har blitt stilt flere ganger de siste månedene.. både i radio, tv og aviser. Ligger golf for langt unna den norske folkesjela til at man kan gi Tutta annerkjennelsen hun fortjener ? Eller lider hun av "snobbestempelet" golfsporten har hatt ?

Veit selv ikke helt hva jeg skal mene.. Ja vist er det sikkert en stor prestasjon.. men når jeg ser golfspillerne jobber med å få siste slaget ned i hullet, får jeg assosiasjoner til mini-golf i en eller annen fornøyelsespark. Mer en type fornøyelse enn en hard sport.. Blir litt i samme sjangeren som bowling, dart, snooker osv. Uansett så er nå Tutta best i verden i det hun driver med akkurat nå, men ingen annerkjennelse kommer. Kanskje det er mangelen på svette som renner nedover ansikter eller sikkel hengende ut av munnvikene som er årsaken. Hun trener sikkert like mye som norske idrettshelter i andre sporter gjør, men mangler det siste der.

1
53 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Columbus_3

Blir litt i samme sjangeren som bowling, dart, snooker osv. Uansett så er nå Tutta best i verden i det hun driver med akkurat nå, men ingen annerkjennelse kommer. Kanskje det er mangelen på svette som renner nedover ansikter eller sikkel hengende ut av munnvikene som er årsaken. Hun trener sikkert like mye som norske idrettshelter i andre sporter gjør, men mangler det siste der.

Enig. Sikkert god i det hun driver med, men har problemer med å se på det som stor idrett.

Forbinder det mer med pensjonistaktivitet i Spania

2

Nightartica

Veit selv ikke helt hva jeg skal mene

Er det ikke hu med mannfolk stemmen da? Nei jeg bryr meg midt på ryggen om Golf, så jeg skjønner ikke hvor stort det er, eller hvor stor Tutta er.

2

vangen06

Nei jeg bryr meg midt på ryggen om Golf, så jeg skjønner ikke hvor stort det er, eller hvor stor Tutta er.

Jeg har det litt på samme måte. For meg er golf veldig uinteressant, men for all del, hyggelig at hun vinner, og hun tjener jo en haug med spenn på det der!

1

Helloween

Nisseluen skal være godt nedtrekt hvis man for eks ikke har fått med seg TV reklamene med Messi og Kobe

1

Columbus_3

Er ikke alle som bryr seg om å se TV-reklame?

1

ehall

Ligger golf for langt unna den norske folkesjela til at man kan gi Tutta annerkjennelsen hun fortjener ? Eller lider hun av "snobbestempelet" golfsporten har hatt ?

Ja på begge, bortsett det er ikke har hatt. Tror jeg vil anse Tutta som Norges største idrettsstjerne sammen med Aksel Lund Svindal, vet ikke hvem som er størst av de (av de jeg kommer på i farten). Problemet er vel som i alle land, en sport må være populær i hjemlandet for at man skal få anerkjennelse og oppmerksomhet hjemme. Og golf i Norge er en fritidsaktivitet for de mer bemidlede.

1

kansas00

TV2-sporten meldte i kveld at Tutta har tegnet tidenes største sponsorkontrakt for en norsk utøver. Ikke dårlig.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Ishockey

Ishockey

Laster...