Sport generelt

KingKongHalvor

SNOOKER: UK Championship 26.11 - 08.12.

Klart for den tradisjonsrike turneringen i Barbican Centre i York. Hadde planer for å lage et skikkelig åpningsinnlegg, men ser at kampene starter allerede i dag, så da er det viktigere å få opp en tråd. Ser ikke ut som Eurosport har noe særlig denne uken.

2
150 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kom en liten overraskelse allerede første dag, da 111. rankede Vinnie Calabrese slo ut Dominic Dale, nr 22 på rankingen.

Og Noppon Saengkham (110) slo ut Tom Ford (25).

1

Alle 4 matcher i dag har endt med seier til spiller som er vesentlig lavere ranket. Morsomt.

Kurt Maflin skal i aksjon på fredag, mot Liam Highfield. Ronnie O'Sullivan møter unggutten Rhys Clark på lørdag.

1

Hadde ikke gjort noe om ES hadde startet sendingene et par dager tidligere, siden det blir en slik maratonturnering, men greit nok med sending fra lørdag kveld.

Alltid et desember-høydepunkt, UK.

For øvrig et gedigent plaster på såret for Ronnie nå sist søndag, etter tapet i Antwerpen for en drøy uke siden. Må jo sies å kunne være fullgod erstatning, for å si det mildt.

1

Hehe, ja det er sikkert et skikkelig kjipt og jævlig 'desverre' å måtte dra dit :-)

1

Ellers fortsetter overraskelsene å komme i UK.

Ryan Day (22) tapte for Chris Wakelin (107)

Jack Lisowski (38) tapte for Michael Leslie (91)

Det nye formatet krever sine ofre.

2

Det spilles hele 24 matcher i UK i dag, det må vel være en slags rekord?

Nærmer seg de aller største kanonene, Trump, Hawkins og Murphy er noen av de som skal i aksjon.

1

Ser ikke noe håp lenger for Ryan Day og Jamie Cope. Førstnevnte synes jeg jo å huske som en man kunne regne med i nesten hver eneste turnering for to-tre, kanskje fire, sesonger siden. Nå virker til til å ha låst seg fullstendig.

Dessverre ser jeg ikke veldig store håp på Copes vegne heller. Selvsagt relativt ung ennå, men han har jo stått helt stille på utviklingen siden den sesongen for en del år siden der han spilte to finaler.

1

Gode, gamle Jimmy "Whirlwind" White gikk videre, men møter Stuart Bingham i 2. runde, det blir nok i tøffeste laget for den gamle kjempen.

1

Trump, Allen og Williams videre uten problem. Er vel neppe så veldig overraskende at de ikke er kommet lenger enn fire partier i Ebdons kamp.

1

Flott med Maflin videre til 64.

Men hvem i pokker er denne Mitchell Travis som slo ut Marco Fu, og som Maflin skal møte i neste runde? På papiret synes jeg det høres veldig mye mer greit ut enn å møte Fu, men han må jo opplagt ha gjort noe rett. Om Fu kanskje har undervurdert ham, for Fu har jo hatt en strålende sesong til nå. Hmm...

1
notlob Flott med Maflin videre til 64. Men hvem i pokker er denne Mitchell Travis som slo ut Marco Fu, og som Maflin skal møte i neste runde? På papiret synes jeg det høres veldig mye mer...

Men hvem i pokker er denne Mitchell Travis som slo ut Marco Fu, og som Maflin skal møte i neste runde? På papiret synes jeg det høres veldig mye mer greit ut enn å møte Fu, men han må jo opplagt ha gjort noe rett.

Tror Maflin skal være happy. Travis er en amatør som har klart å kvale inn til to hovedrunden i to eurotour-turneringer i år, der fikk han bank i førsterunde 4-0 begge ganger, mot Fergal O'Brien og Alan McManus.

Ikke akkurat skrekkinngytende motstand, så dagens seier mot Fu er definitivt hans største seier i karrieren.

1
KingKongHalvor [sitat…] Tror Maflin skal være happy. Travis er en amatør som har klart å kvale inn til to hovedrunden i to eurotour-turneringer i år, der fikk han bank i førsterunde 4-0 begge gan...

Tror Maflin skal være happy. Travis er en amatør som har klart å kvale inn til to hovedrunden i to eurotour-turneringer i år, der fikk han bank i førsterunde 4-0 begge ganger, mot Fergal O'Brien og Alan McManus.

Ok. Han var helt ukjent for meg.

Så forresten at Maflin faktisk har passert £ 80 000 innspilt på to sesonger (nov. 11 til nov. 13), som ytterligere plusses på med 3500 pund hvis han tar seg til siste 32. Er jo egentlig slett ikke verst. Kjekt at han omsider begynner å tjene litt penger på sporten.

1

Flere glade amatører som kan bite fra seg. Nå taper vel neppe Selby dette. Ser ikke ut til at rekrutteringen fra de britiske øyer er i overhengende nød. Morsomt. Og akkurat der sa Wik at han er Europa-juniormester. Om jeg ikke hørte feil.

Kan for øvrig meddele den gode nyheten (Cinema) at PTC-finalen (heter vel ikke det lengre) skal spilles i Thailand. Ja, jeg motsier meg selv, i og med at forsvart Asia-turneringer tidligere, men nå har vi nådd et metningspunkt for lengst.

Men det er helt greit om han taper; begynner å bli litt Selby-lei nå.

1

Peter Ebdon(26) ble knust 6-1 av David Morris(90), Det var vel ganske overraskende, ihvertfall så klart.

Mark Davis(14) tapte en jevn kamp mot Scott Donaldson(78), og Andrew Higginson(30) ble slått av kineseren Li Hang(94).

Syns det er oppsiktsvekkende mange relativt høyt rankede som ryker ut her. Jimmy White hadde som ventet lite å stille opp mot Bingham, tapte 2-6.

1

Interessen har falt betraktelig her på VGD.

En uke inn i UK, og denne tråden har 25 innlegg, hvorav jeg er ansvarlig for 13. Kanskje på tide å nøye seg med den ene tråden vi har for hele året?

1

Lignende innlegg

Laster...