Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Isabell Pedersen har som årsbeste 13.07. Internasjonalt krav for OL er 13.00. Vladimir Vukicevic har som årsbeste 13.54. Internasjonalt krav til OL er 13.47.

Begge er altså 7 hundredel bak kravet.

Men der søknaden Vladimir Vukicevic la inn var å løpe 13.54 i 1.7 sek/m motvind. Som ville vært godt under kravet ved vindstille+. Var Isabell Pedersens søknad å grine på TV ogå skylde på diverse, samt å true med å legge opp.

Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor hun er tatt ut og ikke Vukicevic.

1
31 svar

31 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

ModernMan

Hvis man velger å ikke tilegne seg informasjon før man utbasunerer en mening er det altså fritt fram for å mene akkurat så feil man vil, uten at det er noe pinlig i det.

2

isvotten

Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor hun er tatt ut

Pedersen ble da altså nr. 9 i OL. Den siste som ikke kom med til finalen, og var altså bare små hundredeler unna den.

Men du mener vel kanskje fremdeles at hun ikke fortjente plassen i OL?

1

KnutMagnar

Dette tykkjer eg vert merkeleg å dra fram og "hovera" over, isvotten, med tanke på at du sjølv har reagert på at spådomar du har gjort er vorte trukke fram i ettertid. Alle kan ta feil, både rkt1979 (som sikkert IKKJE framleis meiner at ho ikkje burde komme til OL) og du, og ja – til og med eg!

1

rkt1979

Jeg er meget fornøyd. Både med Pedersens prestasjoner i OL og at jeg kan bidra til at andre mennesker finner livsgnist i en ellers lite innholdsrik hverdag :)

1

Bjarne_1972

I Sverige har det derimot vakt en viss oppsikt (i hvert fall i engere kretser) at Mikael Edvall ikke har blitt tatt ut for å løpe maraton, til tross for at han løp på 2.12.07 i fjor. Det internasjonale kravet er 2.19, mens svenskenes krav er 2.12.00.

1

Art-Vandelay

Da er man regelryttere...

1

lfc1

7 sek på maraton er ikke mye nei. Hadde svenskene kjørt ei linje hvor kun de som har klart kravene fikk delta, kunne jeg skjønt det. Men det er vel flere som ikke har klart kravene, som er uttatt. Dette gjelder bl.a. Kallur, men hun er jo folkehelt i Sverige..

1

Perbu

Ingvill Måkestad Bovim har løpt på 4.06.03 i kveld, og det er under det internasjonale OL-kravet.

1

jakral

Da er det fortsatt mulig med OL-plass for henne rent teoretisk. Den internasjonale deadlinen for påmelding av utøvere til Rio er 18. juli.

1

Eksberten

Hvis hun får invitasjon så bør hun få være med. Er jo i stadig fremgang og har høyt potensiale.

Noen som vet om Svenskene lempet på sine skyhøye krav i friidrett?

edit. Ser nå at Sverige har tatt ut 14 utøvere i friidrett, inkludert Kallur og lengdehopper Torneus, så det hjelper å grine for å komme seg til OL for Svenskene også ;-)

1

malacay3

Den eneste jeg ikke skjønner hvorfor er der er Erik Tysse. Hvilket krav har han klart ? Hvem er de han har taket på siden han alltid blir tatt ut på tross av alt ?

Malacay

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Ishockey

Ishockey

Laster...