Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ikke mye aktivitet her lengre, men synes likevel Masters fortjener en egen tråd.

Masters er den mest prestisjefylte invitasjonsturneringa og spilles i Londons Alexandra Palace fra 15 til 22 januar. De 16 best rankede spillerne i verden blir invitert og vinneren stikker av med £200.000. Regjerende mester er Ronnie O'Sullivan som knuste Barry Hawkins 10-1 i fjorårets finale.

Trofeet har nå skiftet navn til minne om avdøde Paul Hunter som vant Masters 3 ganger.

Runde 1 spilles som følger;

Ronnie O'Sullivan - Liang Wenbo 6-5

Neil Robertson - Allister Carter

Judd Trump - Marco Fu

John Higgins - Mark Allen

Stuart Bingham - John Perry

Ding Junhui - Kyren Wilson

Shaun Murphy - Barry Hawkins

Mark Selby - Mark Williams

4
52 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

majestix

Ikkje til å unngå å bli litt overraska over utviklinga på nedre del av skjemaet, men det er ei gledeleg overrasking! Hawkins mot Joe Perry altså i semifinalen.

Når Ding droppar så gjer han det med bravur. Absolutt ingenting fungerte, til og med partiet han vann gjekk vanskeleg. Han gjer jo dette med ujamne mellomrom (pluss den laaaange perioden han hadde då han til og med forsvann ut frå topp 16), men han er òg det største snookergeniet verda har sett etter O'Sullivan, så eg er aldri veldig bekymra for han. Han har ingenting å bevise lenger, han må berre finne lysten og energien.

Tre av dei fire gjenverande har altså aldri vunne ei triple-crown-turnering. Barry Hawkins har vore klart nærast med ein Masters- og ein VM-finale. Ein kjem ikkje unna Joe Perry, det hadde vore utruleg gøy om han klarer det, som 42-åring, proff sidan 1991, og medan han spelar sitt livs snooker. Så veldig sympatisk òg. Ein Hawkins på topp klarer ikkje Perry å stå imot, men Hawkins på 95 prosent kan han ta. Blir utruleg spennande.

O'Sullivan må òg vere på topp for å ta Marco Fu. Og det kan jo Ronnie klare fint :)

3

RedRover

Fantastisk seier av Ronnie! Mestvinnende Masterspiller gjennom tidene.

Veldig sterk kamp av Perry også. Hvem hadde egentlig trodd at han i det hele tatt skulle komme til finalen, og så endte han opp med å gi Ronnie kamp hele veien. Ledet 4-1 i partier, og kom tilbake etter at Ronnie hadde vunnet 7 parti på rad - imponerende.

Likte forøvrig veldig godt hva Ronnie sa i intervjuet etterpå om at han nå går for Hendry's rekord i VM. Det ser virkelig ut som han har fått tilbake lysten på å spille. Det lover godt, nå kan vi se fram til mange år framover med Ronnie.

2

Barbosa

For en mann Ronnie er. Hans sjuende master totalt og den tredje på rad.

2

Tullin_Thams

Wow! Hawkins ledet 5-2 mot Perry og så ut til å ha full kontroll også i åttende parti, da sistnevnte fikk en friball. Nå står det plutselig 5-5. Små marginer i snooker.

2

Hansaguden

Perry slo Ding 6-1

Semifinaler blir da Ronnie mot Fu kl. 1400

Hawkins mot Perry kl.2000

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Ishockey

Ishockey

Laster...