Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kurt Maflin er klar for kvartfinale etter å ha slått Bingtao 4-1 og skal møte Robert Milkins i kveld. Kurt har vel meg bekjent aldri kommet så langt i noen turnering med alle de beste på plass.

Dette blir spennende.

1
6 svar

6 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Aleks1

Jeg liker å se på Snooker, men det er ingen flyt i kommentatoren den er veldig hakkete , har en pauser for så å snakke videre . Jeg må dessverre slå av lyden mange ganger .

2

Hansaguden

Kunne ikke bli mer enig. Særlig han trønderen er grusom. Han prater seg bort stadig vekk. Enkelte ganger lurer jeg på om vi har fått en ny Rolf Hovden.

Bortsett fra det så er det en pågående turnering i Wales Players Championship i disse dager.

Fu mot Ding og Carter mot Trump i semifinalene.

Kunne jo startet en egen tråd, men turneringen er kommet så langt at jeg ikke ser behovet. Interessen er jo også veldig liten her inne for tiden.

1

majestix

Og dette er grunnen (ein av mange) til at Ding alltid må vere med når ein pratar om kven som er verdas beste snookerspelar. Han og Ronnie er dei einaste som vel og utfører denne typen støt med suksess i toppkampar. Ding ser saker som me vanlege dødelege ikkje får med oss, og det er grunnen til at han er ein av få som Ronnie O'Sullivan faktisk ser på og lærer av.

Trass det er det Marco Fu som går vidare til finalen og møter der Judd Trump. Desse er kanskje dei to som har vore i best form dei siste månadene, og begge er store favorittar til å nå langt (siste åtte, fire) i VM. Ding er blant dei òg i mi bok.

1

Hansaguden

Bingham vant 9-8 over Trump i gårsdagens finale i Welsh Open.

1

Hansaguden

Bare å konstatere at snooker ikke engasjerer folket her inne lenger.

Trist.

Fruen og jeg kommer uansett til å følge alle sendingene på Eurosport fremover.

1

Hansaguden

Kurt tapte 5-2 mot Milkins, som i sin tur tapte 6-0 mot Bingham i semin. Uansett bra av Kurt.

Trump slo Donaldson i den andre semin og møter da Bingham i finalen.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Ishockey

Ishockey

Laster...