Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvem vinner NFL?

Hvem tror dere vi vinner Nfl? Tror de blir Eagles - Seahawks i super bowl... Men dessverre tror jeg eagles blir for sterke å vinner der :(:(

Seahawks er best and thats the bottom line cause Stone Cold said so!

1
7 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

mcdermott

--- Jeg tror (som Playboy's eksperter tippet;o) ), på Pats over Seahawks i finalen (vel å merke om Seahawks får home field advantage gjennom hele sluttspillet )

1

sirsirsir

1

TheRock1

En utrolig bra anmeldelse Thomas. Nå er det bare å løpe å kjøpe spillet. Eller kanskje jeg skal gi det i bursdag gave til broren min. (for penger av muttern da)

MADDEN2005=Århundrets spill

------------------------------------------------------ Visca el Barca ------------------------------------------------------ Elsker Barca & Hater Real Madrid!!

Finally Ipod, has come back to VGD! ------------------------------------------------------

1

giventofly

Patriots eller Eagles. Outsiders: Colts og Seahawks.

_______________________________________________ my lips are shaking, my nails are bit off it's been a month and a day since I heard myself talk..

1

TheRock1

tippa på bettv3 at eagles kommer til å vinne super bowl, det var 9 i odds da men det endrer seg hele tiden.

1

sirsirsir

De er i samme Conference så det er ganske uaktuelt. Jeg tror fortsatt Ravens kommer langt... men satser på at Seahawks vinner. Går Patriots til bolla holder jeg med de.

1

naitsirkr

Ja selfølglig.... Er no vandt me at Seahawks er i AFC ettersom de er bare andre året i NFC så da blir de Seahawks mot pats.. da vinne Seahawks Seahawks er best And thats the bottom line cause Stone Cold said so

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Ishockey

Ishockey

Laster...