Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde

Språk

Philosophy_Files

p_fs ødelegg-et-ønske-ordlek

Veldig enkel lek, etter følgende prinsipper:

- Først skriver man en ting man ønsker seg, for eksempel en ny bil. - Nestemann skal så oppfylle ønsket, men samtidig ødelegge det. - Når det er gjort, er det hans tur til å ønske seg noe.

Eksempel:

Jeg ønsker meg en ny bil. --------- Det får du, men du kræsjer i en lyktestolpe på vei hjem fra bilbutikken, for så å finne ut at du har glemt å tegne forsikring og må betale hele sykehusregninga selv.

Jeg ønsker meg 1 000 000 i årslønn livet ut. -------- Oppfylt. Men du glemmer å lese det som står med liten skrift i kontrakten, nemlig at lønna er på 1 000 000 ØRE, og siden lønna varer livet ut, kan du ikke bytte.

Jeg ønsker meg nytt hus. ---------

Og så videre!

Jeg begynner:

Jeg ønsker meg en sydenferie.

1
121 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Droffel

En liten histore som viser at man bør tenke først og ønske etterpå...

En mann kommer gående langs en strand, og finner en lampe. Etter behørig opplukking av og gniing på lampen, dukker lampeånden opp.

"O herre og mester, jeg vil oppfylle et ønske for deg" sier ånden. "Bare ett? Det skal vel være tre, hvis du er noe til ånd?" svarer mannen. "Åja, det er naturlig at du ville glemme" svarere ånden. "Du forstår, du har allerede fått oppfylt to ønsker, men ditt andre ønske var at jeg skulle oppheve alle virkningene av ditt første ønske, og gjenopprette situasjonen slik den var før du uttalte det. Så det har jeg gjort, men du har likevel bare ett ønske igjen, det kunne jeg ikke forandre på". "Nåvel", svarer vår helt. "Ett ønske er da bedre enn ikke noe ønske. Hmm... Da ønsker jeg at jeg blir uimotståelig for kvinner!" "Javel", sier ånden. *Poff* "Det var forresten akkurat det du brukte det første ønsket ditt på, også"

1

Stein_Glasshus

Du får en billett med RyanAir! Men flyet blir kansellert, og billetten kan du bare kaste!

Jeg ønsker at det slutter å regne denne sommeren!

1

Droffel

Ønsket oppfylt: Det blir så kaldt at det begynner å sne i stedet.

Jeg ønsker å være lykkelig resten av mitt minst 90-årige liv.

1

Bene

Det får du, og oppdagar at å vere konstant lykkeleg ikkje berre er drepande kjedeleg, men også anstrengande, pluss at folk systematisk tek deg for å vere ein tosk.

Mitt ynske: Nynorsk einaste norskmålet i Noreg!

1

Lignende temaer

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Religion og livssyn

Religion og livssyn

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Reisetips

Reisetips

Laster...