Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde

Språk

DonDiegodelaVega

Gulp!

Mitt absolutte favorittord fra Donald Duck ;)

Hva er deres?

1
22 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

storpeder

"Gisp!" er nok det beste gjengangeruttrykket, men det finnes en setning fra Donald som overgår den, bare synd denne kun ble brukt én gang:

Det dreier seg om historien der Onkel Skrues millioner blir tatt av en tornado og alle i verden får en million hver, før kapitalismen sørger for at pengene kommer tilbake til Skrue til slutt. Donald ber Anton ønske seg en million kroner, og Anton setter seg ned under et tre eller noe sånt og sier: "Ah, gjesp!" Helt fantastisk.

1

Hysteria3

"Donald ber Anton ønske seg en million kroner, og Anton setter seg ned under et tre eller noe sånt og sier: "Ah, gjesp!" Helt fantastisk."

Hehe, den er fin. Kan minne om Don Rosa-historien der Skrue sponser Donald og Anton med 10.000 kroner hver for at de skal tjene mest mulig ved hjelp av disse. Historien starter med at Skrue sjekker hva Donald og Anton driver med, hvor han så får se Anton liggende under en bru med fiskestanga mellom bena. Vips, så kom et pizzasykkelbud og mistet en pizza ned på bakken ved siden av Anton.

1

didz

Langbein sier alltid "Gubban!" når han blir overrasket. Artig ord :)

Og pluto sine "klynk!" (lei seg) og "piiiiv!" (vettskremt) er også morsomme.

1

Heborres

Snerr! er alltid like gøy

1

dugalan

Husker ikke hvilken episode, men det var en gang onkel Skrue absolutt ønsket å bli satt i fengsel, så han stilte seg opp i nærheten av et par politimenn og ropte: "Urk urk urkelurk urk lurk purk!" Funka som fan... Noen som kjenner igjen episoden?

1

eiramy

Syns SNØFT! er vakkert;)

1

susilu

"Fredagen er en frivillig dag" sa Donald en gang. Tenker på det hver fredag, jeg!

1

Silentbob

susilu skrev: "Fredagen er en frivillig dag" sa Donald en gang. Tenker på det hver fredag, jeg! ---

Den er faktisk det. Vel, for meg på et vis. Annenhver fredag kan jeg velge om jeg vil ha avspasering fra jobb eller ikke. ;)

1

Stein_Glasshus

Bestemor Duck sier alltid "Milde Måne!"

1

Lignende temaer

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Religion og livssyn

Religion og livssyn

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Reisetips

Reisetips

Laster...