Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Skolepolitikk

Høyre, kristelig folkeparti og venstre innførte ordningen friskole i 2003 med støtte fra fremskittspartiet. Høsten 2005 ble det etablert ca 15 000 skoleplasser ved friskoler i Norge.

Etter å ha gått flere år på den offentlige skolen, begynte jeg på en av disse friskolene (Otto Treider) og aldri har jeg trivdes sånn på en skole. I flere år følte jeg at jeg ikke ble lagt merke til og at skolen ga faen i hvordan det gikk med sine elever. Så da tenkte jeg med meg selv at jøss dette var en fin ordning. Men som alle vet så har den nye regjeringen til Jens Stoltenberg tatt over makten i Norge. de varslet allerede i 2005 at det skulle bli endringer i friskoleloven. Og sannelig har de klart det! takk Jens takk skal du faen meg ha. Nå rett før det kommunale valget har Utdanningsdirektoratet faktisk pålagt skoler reduksjoner under "henvisning til offentlig normtall" hva er dette da?

Er det ikke riktig at vi skal betale den summen vi er blitt enige om? lærerne på disse skolene er jo faktisk mer engasjerte, INGEN på skolen(e?)blir mobbet. Vi får skolesekker og tilbud om å være med på diverse aktiviteter. Dette har jeg aldri fått på en vanlig skole hvor lærerne er mer interisserte i å ta seg en røyk enn å inkludere og lære elevene stoffet. Ett annet eksempel er at glemmer en elev penalet og spørr læreren om å låne en penn sier læreren ta denne du, også har du den i morgen også! dette hadde aldri en lærer på en offentlig skole gjort!!!

Justeringen på skolebeløp tilsvarer ca. 1 700 kroner. jeg oppfordrer dere som går på friskole å betale denne resterende summen i protest. vi vil beholde firskoleordningen, eller så kan de offentlige skolene gjøre tiltak som gjør at de blir på ett nivå som våre skoler

1
1 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Philosophy_Files

Sorry, men hva har egentlig dette med språk å gjøre?

1

Lignende temaer

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Religion og livssyn

Religion og livssyn

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Reisetips

Reisetips

Laster...