Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva er din hersketeknikk på VGD?

Vi har vel alle vært i en og annen opphetet debatt her inne.

Noen forholder seg saklige, nesten uansett hvilke angrep de blir utsatt for, og knebler motstandern med ordforråd og finurlige vendinger. Eller rett og slett med faktaopplysninger, og det er jo ikke alltid at selv dèt hjelper ;)

Andre bruker litt mer primitive metoder som "dust", "idiot", "forbanna ett-eller-annet" og "teiting!".

I politikken er det mange varianter som taes i bruk for å sette noen i sjakk, eller til og med ydmyke de littegrann. På en "søt og uskyldig" måte.

Liker du deg når det blåser litt rundt ørene på deg? Hva slags teknikk har du på lur for å sette ut debattanten? _________________________________ What We Do In Life Echoes In Eternity

1
14 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Zubizarreta

Jeg lar meg ikke påvirke av disse herske-teknikkene lenger. Bruker vel ingen selv heller, i så fall ubevisst.

Ordet i seg selv høres egentlig fryktelig dumt ut.

1

selters

"det er så". Det virker som at man bare kan ignorere motpartens gode argumenter hvis man sier "det er så" om dem. Jeg blir kvalm.

1

justanothername

chico skrev: Hva slags teknikk har du på lur for å sette ut debattanten? "

Ofte er det bare å komme med verifiserbare faktaopplysninger. Men det er ikke alle det hjelper på.

1

notlob

chico skrev: Vi har vel alle vært i en og annen opphetet debatt her inne.

Noen forholder seg saklige, nesten uansett hvilke angrep de blir utsatt for, og knebler motstandern med ordforråd og finurlige vendinger. Eller rett og slett med faktaopplysninger, og det er jo ikke alltid at selv dèt

-----------------

Påpeke feil aksenttegn-bruk ;-)

1

chico

Jeg er litt lat på det der ;p Enklere med bare Shift i stedet for Ctrl+alt. Dét syns iallfall jeg :) _________________________________ What We Do In Life Echoes In Eternity

1

kanutten85

chico skrev: Jeg er litt lat på det der ;p Enklere med bare Shift i stedet for Ctrl+alt. ----------- Alt Gr funker flott til dette bruket ;o)

1

janesaj

Har aldri latt meg påvirke av hersketeknikk (og jo, det er faktisk sant), og skal ikke nekte for at jeg tidligere brukte en del av det selv. Men har for lengst sluttet med det, og når debattanten jeg diskuterer med prøver å komme med usaklige og gjerne personhetsende innlegg, holder jeg meg heller fra å svare (iallfall så langt det går), "rutinert" som jeg er.

1

gourmande

Praktiserer ikke hersketeknikk, men har selv blitt utsatt for det her på VGD. Hvis du sier noe kontroversielt, noe litt på siden av tema og lignende, er det ingen som kommenterer det du sier. Dét er en effektiv hersketeknikk.

1

Lignende temaer

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Religion og livssyn

Religion og livssyn

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Reisetips

Reisetips

Laster...