Nye VGD er lansert! Mer informasjon

VG nett bringer i dag nyheten: 131 passasjerer var om bord på toget som forulykket i Danmark, og mange er preget av sjokk.

Tidligere var verbet "å forulykke" forbeholdt personer avgått med døden ved en ulykke. I nyere tid har betydningen blitt utvidet til også å gjelde personer som blir gjenopplivet, som altså ville ha dødd uten hjelp, men som ble brakt tilbake til livet.

Nå har VG virkelig dratt den så langt at forulykke ikke lenger kan defineres som noe som helst. Hvordan kan et tog ha omkommet? Og hvorfor er det viktig at toget har forulykket (omkommet), når det faktisk var mennesker i toget?

Hvorfor ikke heller: 131 passasjerer om bord i toget som ble smadret i Danmark. Eller: 131 passasjerer fastlåst i toghelvete på brua i Danmark.

Jeg skjønner at klikk er dødsens viktig, men er redd for at siste rest av tillit ehh forulykker med slike klikk-ingresser.

2
0 svar

Bli den første til å svare.

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lignende temaer

Bilde

Religion og livssyn

Religion og livssyn

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Filosofi

Filosofi

Laster...