Nye VGD er lansert! Mer informasjon

The Stone of Erech

Hvor har professor J.R.R.Tolkien mottatt dette navnet fra: Erech. Det høres underlig kjent ut. Er det hans eget ord?

-----------------------------------------------------------------------------------------

Übermensch (German) ['yːbərˌmɛnʃ] noun -menschen. [-mɛnʃən] (esp. in the writings of Nietzsche) the German word for: superman [ETYMOLOGY: literally: over-man]

1
13 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Gnalen

Erech er det bibelske namnet på byen Uruk i Babylonia. Eg veit ikkje om dei norske bibelomsetjingane brukar den same skrivemåten, sidan denne infoen er henta frå ei engelskspråkleg nettside:

http://en.wikipedia.org/wiki/Erech

1

Syntagma

Som vi ser fantes det kloke og imøtekommende mennesker som hadde gode svar. Og vi var mange som lærte noe. "Maset" var med andre ord ikke bortkastet...

1

Politeia

- Hill of Erech - Stone of Erech

Jeg har prøvd å finne fram til hvor på kartet (over Midgard) "Erech" ligger,- men har ikke funnet det ut.

1

Hysteria1

Tolkien hentet flere stedsnavn fra andre steder enn sin egen fantasi, så det er godt mulig Erech eksisterer andre steder. Sannsynligvis gjør det vel det.

hysteria

1

Zabel

google.com. slutt å plag oss med maset ditt. vi har fått med oss at du leser det meste du kommer over, og at du liker å skrive vulgært og med unødig mange gjentagelser og unødige forklaringer som vi skjønner uansett.

1

Syntagma

Vulgært? Ut fra hvilken definisjon av ordet?

Hvorfor leser du - og bryr deg med - innlegg som ikke interesserer deg?

1

Zabel

Må vel lese innlegget før jeg kan si det ikke interesserer meg?

1

petterG

Zabel skrev: google.com. slutt å plag oss med maset ditt. vi har fått med oss at du leser det meste du kommer over, og at du liker å skrive vulgært og med unødig mange gjentagelser og unødige forklaringer som vi skjønner uansett. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Herregud er det mulig å ha så stort ego? Det er vel lov å spørre om ting i et diskusjonsforum uten å bli nedsøpla i skitprat??

Dessuten, før du kritiserer språkbruken til andre, lær deg de enkleste reglene selv, som for eksempel STOR bokstav etter punktum!!!!

1

Zabel

Før du kritiserer meg, kan du også se over innlegget ditt for feil.

1

ATuin

petterG skrev: Dessuten, før du kritiserer språkbruken til andre, lær deg de enkleste reglene selv, som for eksempel STOR bokstav etter punktum!!!! - - - - - - - -

Husk videre: Aldri mindre enn tre utropstegn. Mest mulig unødvendige ord.

Great A'Tuin

1

Lignende temaer

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Religion og livssyn

Religion og livssyn

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Reisetips

Reisetips

Laster...