Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Italiensk

Er det noen her som har prøvd språkkurs på cd? Sånn at du lytter til strofene både på norsk og, som i mitt tilfelle, italiensk? Eller er det noen som har noen bedre tips om gode måter å lære seg språk på? Gidder ikke melde meg på et dyrt språkkurs før jeg har et lite grunnlag...:)

1
17 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

CurvaSud

Du bør være litt kritisk til hvilke CD-kurs du bruker. Det er mye rart. Jeg har brukt skoleverkets materiale. Da får du et opplegg med fagfolks kvalitetsstempel, og det er alltid en trygghet.

CS

1

Carasco

* Du kan lære deg italiensk av meg, men det blir rådyrt, jeg vil bare advare. *

1

CurvaSud

Det jeg i hvert fall styrer unna, er kurs på det åpne markedet, der det sitter 60 år gamle førtidspensjonister som ikke vet forskjell på verb og substantiv. Jeg gjorde dette i fransk for en del år siden, fullstendig bortkastet. Halve kurset mestret ikke de mest elementære ting, slik at den andre halvparten ble sittende og vente i det uendelige.

CS

1

Heartbeat

Italiensk er hardere en spansk jo..

1

Ursus

Che cosa intendi col frase "piu duro del Spagnuolo"?

1

Gentile

Che cosa indendi con la frase "più dura del spagnolo?" Du bør også egentlig skrive intendA, bruke 3.person...., men opp til deg...) ;MANGE feil uansett, Ursus!!!!

1

Ursus

Prøv å laste opp noen sangtekster via Kaaza eller Bearshare. Søk på artisdtnavnet, så får du sikkert opp haugevis. Ta så en ordbok og begynn og overstte. NB: Du bør kunne litt grammatikk først. Italienske sangtekster tar i bruk alle bøyningsformer og finesser det italienske språket har, men tekstene er vanligvis korte slik at oppgaven med å tyde dem er overkommelig.

1

mskarisma

Rebella, har du ADSL fra Telenor? I så fall har du fri tilgang til Icanal. Det kan du laste ned språkkurs i italiensk og bruke de over Internett. Tenkte bare jeg skulle nevne det.

1

Rebella

Takk vennen!:) Selv om dette blir veldig internt mellom oss to, så må jeg bare si at det betyr en del for meg at du faktisk hjelper meg angående dette...:) Takk for at du er der! Kjempeglad i deg!!!! Tror jeg har Icanal, men er ikke sikker!;) Må finne ut!:) Arrivederci!

1

mskarisma

Jeg vet jeg var en drittsekk da du først fortalte meg det, men heldigvis så tilgav du meg og nå vil jeg gjøre alt jeg kan for å være her for deg i dette og hjelpe deg så godt jeg kan! Kjempeglad i deg også, schnuppa! Jeg vet jeg ikke alltid er like flink til å vise eller fortelle deg det, men du skal vite at jeg er det!

1

Lignende temaer

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Religion og livssyn

Religion og livssyn

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Reisetips

Reisetips

Laster...