Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ukritisk bruk av anførselstegn

er noe jeg gjerne gjør .. .

For eksempel i det jeg skriver både herog i skolearbeidet, så liker jeg å sette mye ting i anførselstegn, med den begrunnelse at det da er lett å se bort fra om det er feileller misvisende eller noe, og så kan det jo argumenteres for at jeg faktisk har tatt med og nevnt noe i de tilfellene det er snakk om riktig/vesentlig informasjon ...

Har andre "tatt" seg selv i å "helgardere" på denne måten ved å sette diverse ord og setninger i anførselstegn?

1
4 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

gammern

Det begynte med at akp(ml)-erne krøkte to fingre på hver side av hodet når de fryktet at ordene ble for sterke for tilhørerne. Nå brukes anførsel muntlig - ved å henge på "for å si det slik" dvs man snakker i anførsel ! Snart er vi et folk uten språk. mvh Gammern

1

Ginger1

Det er for folk som er svake i språket, og ikke kan formulere seg ordentlig.

1

LiquidDarkness

Overforbruk av anførselstegn (selv om jeg stort sett bruker ' istedenfor " for å gjøre de litt mindre markante og for å spare " til faktiske sitater) er vel en av mine største språklige synder også. Er bare så greit å hive på noen slike, så kan en slippe unna med å bruke ord/meninger litt feil og gjerne konstruere merkelige varianter av ord også... er greit å begå feil bare en viser at en vet at det en skriver kanskje muligens ikke er helt som det skal være :)

Uansett hvilke argumenter som kommer rundt dette etterpå, så kan de besvares med "Ja, det var jo derfor jeg brukte anførselstegn da..."

1

Sjukheit

Nei, eg skriv det eg meinar i staden for å skrive det eg neste meninar.

_________________________________________________ Livet er for kort til å drikke dårleg kaffi.

1

Lignende temaer

Bilde

Historie

Historie

Bilde

Religion og livssyn

Religion og livssyn

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Reisetips

Reisetips

Laster...