Nye VGD er lansert! Mer informasjon
1
4 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

seriemester2013

Og jeg som trodde jeg var i godset tråden. Dette tror jeg blir en døgnflue. Dette bør dø raskest mulig. Jeg gir det en sjanse, men synes dette ser bekmørkt ut. Hvordan diskutere Strømsgodset og faktisk kunne følge alle innleggene nå? Må alle innlegg ha overskrift? Jeg tørner

1

stc887

Klubbtråden (den orginale) https://vgd.no/t/Fotball-Norsk/1865892-stroemsgodset-2021 Dessverre umulig å scrolle seg til nye innlegg eller siste side uten å laste inn alle innlegg siden klubbtråden 21 ble opprettet.

1

daniekr

Se på det som at klubbtråden har blitt en forumkategori, og at innleggene er tråder i denne kategorien. Du er i kategorien nå og lagde en tråd.

Egentlig er det jo litt mer åpent for å fremheve detaljdiskusjoner om Godset nå mer enn før, når alt foregikk i en stor klubbtråd per år.

1

seriemester2013

Sikkert, men stc gjorde meg oppmerksom på et faktisk forum, og mange gamlegutter har opprettet konto der, jeg gjorde også det i kveld. Har mye større tro på det forumet enn dette rallemikket her, dette er blitt noe som kjennes mer som en hemsko enn et forum

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Laster...