Sykkel esc

Innlegg

Sykkel

Biff_Byford

VM i Terrengsykling 2011 XC Champery 3.9

Da har Gunn Rita og damene startet sitt ritt. Nrk sender opptak fra kl 15, og dette kollidere med Vueltaen. Etter damene er det gutta (som også sendes i opptak) med Ole Christian Fagerli og Ola Kjøren i spissen. Gunn Rita kan vi forvente i toppen, mens gutta våre må nok regne med å ligge litt bak. Fagerli melder at løypa er ekstremt teknisk, og når han sier det så er det det. Har selv vært en uke i Champery og syklet stiene og løypene der, og er mye røtter i skogen hvor løypen går. Oppe på fjellet derimot er det fantastiske flytstier.

Så er det noen her som kommer til å følge med ? Selv kommer jeg til å se mest mulig, men med noe zapping på ES og vueltaen. Jeg har bestemt meg å ikke sjekke liveoppdateringer slik at det skal blir litt "spennende".

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tragisk at det er så trangt så tidlig i rittet.

Hvor langt er det? Skrudde på nå.

1

6 plass til Gunn Rita. Lå på 5 plass gjennom store deler av rittet, og ble nok for tungt fysisk å henge med på denne knalltøffe løypa. Men klard godkjent dette. Canadisk gull, Polsk sølv og Italiensk bronse. Morsomt at NRK sender dette.

1

Nå er gutta godt over halvveis! Er live og ikke opptak på Nrk nå. Spennende og en fantastisk morsom og utfordrende løype. Blir sveitsisk eller tjekkisk seier

1

Og verdenseneren Kulhavy (tjekkia) vant til slutt enkelt, på 29 tommers hjul. Schurter (sveits) på sølv og veteranen Absalon tok bronse. Nok en medalje på han. Siden fjorårsvinner Hermada tok 4 plass så var det ingen overraskelser her.

Ole Christian Fagerli ligger ann til å komme under 50 plass, noe som er godkjent +. Hadde vært morsomt om NRK hadde fulgt han inn.

1

Absalon vs Schurter er et kjent rivalpar innen terrengsykling. Siden ingen av dem vant, forblir stillingen i VM-seire 4-1 til Absalon

1

Nico er fortsatt ung da (25) og har nok 10 gode år til. Var foresten han som stort sett dro i gang tempo i dag.

1

Sjekk NRK nå, gjørmefest og trynings i DH løypa! Ikke sett maken, og glem alt du har hørt om gjørmebirken. Blir moro å se hvordan gutta takler dette!

1

Lignende innlegg

Laster...