Sykkel esc

Innlegg

Sykkel

Char123

Hushovd VM-Gull?

VM i Danmark nærmer seg og syklistene er i full opptrening. Thor Hushovd har fått seg en forskjølelse og er satt på antibiotikakur, men likevel prøver han å lade opp med gjennomkjøring i Tour of Britain. Kan det gå? Kan det bli et VM-gull i år også? Hva tenker dere? :D

1
63 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hva tenker dere?

Jeg tenker at det var på høy tid med nok en tråd om dette temaet. Den forrige er jo i ferd med å bli utdebatert.

1

I fjor hadde jeg null tro på Hushovd og han vant. I år holder jeg personlig på han og Gilbert som de aller største favorittene, da vil det sikkert ende opp mislykket.

1
apobase Jeg er kongen av VG ja, men det er fordi jeg behersker ironi, og ikke fordi jeg har over 5000 innlegg. Men nok om meg. La oss gå tilbake til å diskutere Thor Hushovd og den avslutn...

eg er kongen av VG ja, men det er fordi jeg behersker ironi, og ikke fordi jeg har over 5000 innlegg.

Konge med kun to stjerner? Du er kanskje på høyden med en gardist eller en privatsjåfør for de kongelige.

Thor Hushovd sier selv at forkjølelsen har satt ham noe tilbake. Men henger han med til spurten vet vi alle hvilken eminent avslutter han er. Jeg er optimist og gir ham noen få prosents sjanse. Her er det mange om beinet! Lykke til Hushovd.

1

Jeg håper så inderlig at Thor gjentar bedriften fra ifjor, jeg tror det blir vanskeligere fordi løypa nok er lettere profilmessig, men Thor er i godt slag og med en den enorme rutinen og styrken mannen har fått i de senere år har jeg håp om enda et år i regnbuetrøya. Dessuten synes jeg Thor fortjener å få ha trøya et år i et lag der de faktisk respekterer den.

1

Jeg håper inderlig Thor ikke vinner. EBH, Sagan eller Gilbert er ryttere langt langt mer etter min smak.

1
x_anders Jeg håper så inderlig at Thor gjentar bedriften fra ifjor, jeg tror det blir vanskeligere fordi løypa nok er lettere profilmessig, men Thor er i godt slag og med en den enorme ruti...

styrken mannen har fått i de senere år

?????? utrolig som det pisset er blitt en vedtatt sannhet. Fordi en løgn gjentas ofte nok og av mange nok blir den ikke riktig av den grunn. Hushovd er muligens blitt marginalt sterkere de siste årene hvis noe i det hele tatt. Intet i RVV, P-R, MSR tyder på at Hushovd kan fremvise bare moderat progresjon de siste årene. At Hushovd kjører bra mot 3.-4. rangsryttere på et par touretaper er ikke det samme som belgia i april.

1
Walko [sitat…] ?????? utrolig som det pisset er blitt en vedtatt sannhet. Fordi en løgn gjentas ofte nok og av mange nok blir den ikke riktig av den grunn. Hushovd er muligens blitt marg...

Det er da rart, Thor hadde da store problemer med de lengste en-dagerne stort sett inntil han gikk til Cervelo. Selvfølgelig kan mye ha med motstand, lag hjelperyttere osv. men han hadde ikke sjangs til det samme før. Da klappet han som regel sammen da det virkelige hardkjøret mot slutten begynte.

1
ynnory Hvorfor ikke flere som nevner EBH? Thor har vel en mikroskopisk mulighet. Men det finnes også 2-3 gode utlendinger. Ingen nevnt, ingen glemt. Moro og spennende blir det.

Hvorfor ikke flere som nevner EBH? Thor har vel en mikroskopisk mulighet.

Thor har mer enn en mikroskopisk mulighet. Når det gjelder EBH er jeg skeptisk. Han har foreløpig (i motsetning til Thor) ikke vist at han har tilstrekkelig pondus til å sitte med i finalen i et så langt ritt som VM, hvor man også regne med at det vil bli kjørt hardt. Dessuten har han ikke vist spesielt god form den siste ukene.

1
x_anders Det er da rart, Thor hadde da store problemer med de lengste en-dagerne stort sett inntil han gikk til Cervelo. Selvfølgelig kan mye ha med motstand, lag hjelperyttere osv. men han...

Thor hadde da store problemer med de lengste en-dagerne stort sett inntil han gikk til Cervelo.

Bortsett fra i Milan-San Remo 2005 da han ble nr 3 (egentlig 2, hvis vi fjerner den senere diskvalifiserte Hondo fra resultatlista).

Dette kan uten tvil ha hatt en viss sammenheng med manglende støtte fra eget lag. Kan i alle fall aldri huske at det satt en eneste CA-rytter med i Paris-Robaix etter Arenberg-skogen (bortsett fra Thor).

1
Walko [sitat…] ?????? utrolig som det pisset er blitt en vedtatt sannhet. Fordi en løgn gjentas ofte nok og av mange nok blir den ikke riktig av den grunn. Hushovd er muligens blitt marg...

At Hushovd kjører bra mot 3.-4. rangsryttere på et par touretaper er ikke det samme som belgia i april.

He, he. Husker et par av innleggene dine her under 13. etappe i årets TdF. Var ikke mye snakk om at Thor kjørte mot tredje- og fjerderangs ryttere da;)

1

Rart at så mange har tro på Sagan, samtidig som de mener at EBH pga. sin alder ikke holder VM-distansen.

Holder ikke Edvald 280 km så gjør jaggu ikke Sagan det heller!

Mitt tips:

1. Hushovd

2. EBH

3. Greipel

4. Cancellara

5. Sagan

1

Lignende innlegg

Laster...