Sykkel esc

Innlegg

Sykkel

sankaa

Tour de france - Prolog, diskusjonstråd!

Prolog, Tour de France 2012 Liege - Liege 30 juni.

Tv2 fra 13.45

6.4 km lang prolog i en forholdsvis flat løype. Favoritter er blant annet Wiggins, Sagan, Evans, Boasson, Cancellara og Tony Martin.

Johan Kaggestad om etappen:

"Løypa er identisk med den Fabian Cancellara vant i for åtte år siden. Løypa er flat og passer den typiske temporytteren, som kan trå tunge gir og holde en strøken aerodynamisk posisjon de syv minuttene rittet varer. Det blir i første rekke en spennende kamp mellom verdens to beste temporyttere i fjor: Tony Martin og Fabian Cancellara. Men glem heller ikke en Bradley Wiggins. Uansett, her er det de sterkeste temporytterne som vil dominere. "

Diskuter!

1
414 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Cancellara, er han ordentlig tilbake i form? Ser på Martin som favoritt til denne. Uansett, hvor godt det skal bli å komme igang med årets Tour.

1

Tipper Cancellara tar denne. Er nok i bedre form nå enn under Sveits rundt da han nesten var på Sagan sitt nivå.

1

Håper EBH ikke driter for mye på draget nå. Har vært håpløs på temposykkelen i år.

1

Opp for å sove, og være fullt utladet til TDF! Herlig dag.

1

Værmeldingen for Liege i dag når rytterne skal sykle, 21-23 grader, rimelig stabile og gode vindforhold, noe svakere vind mot slutten. En marginal fordel å starte sent kan det se ut som.

Edvald starter som 78. mann kl 15 17, lokal og norsk tid.

1
WillyVoet Værmeldingen for Liege i dag når rytterne skal sykle, 21-23 grader, rimelig stabile og gode vindforhold, noe svakere vind mot slutten. En marginal fordel å starte sent kan det se u...

Værmeldingen for Liege i dag når rytterne skal sykle, 21-23 grader, rimelig stabile og gode vindforhold, noe svakere vind mot slutten. En marginal fordel å starte sent kan det se ut som. Edvald starter som 78. mann kl 15 17.

Takker for verdifulle opplysninger! Dette skal jeg se.... Koste hva det koste vil! Boasson Hagen er i form og hans humør virker meget bra!!! Kan vi tro at han kan nær toppen på enkelte etapper? En meget sympatisk, ung mann som jeg unner noe stort!

Eller må han sykle for lagkompis

Fortell gjerne.... Jeg følger bare sånn halvveis med...!

1
ynnory [sitat…] Takker for verdifulle opplysninger! Dette skal jeg se.... Koste hva det koste vil! Boasson Hagen er i form og hans humør virker meget bra!!! Kan vi tro at han kan nær topp...

Boasson Hagen er i form og hans humør virker meget bra!!! Kan vi tro at han kan nær toppen på enkelte etapper? En meget sympatisk, ung mann som jeg unner noe stort!

Eller må han sykle for lagkompis

Fortell gjerne.... Jeg følger bare sånn halvveis med...!

Han vil nok få frie tøyler i dag, 1. etappe og 3. etappe.

Det som er så kjipt for Edvald er at han må gjøre en innsats for både Cav og Wiggins. Altså på omtrent hver etappe. Slik vil han bli brukt svært mye, og vil ikke ha så veldig mye krefter å svi av hvis han eventuellt får sjansen på bruddetapper. Noe som er synd sett med norske øyne, tror Edvald kunne gjort mye skade med frie tøyler. All jobbingen er imidlertidig noe Edvald når han har to fantastisk ryttere som Cav og Wiggins på laget sitt, samt at de er briter og sykler for et britisk lag :-)

1

Sånn det går når gutten har null ambisjoner.. Eneste som kan redde han er om han på et eller annet mirakuløst vis kjører seg inn i gult.

1

Til OL må det være en todelt taktikk hvor jeg håper og tror Edvald vil være rytteren som skal markere på slutten med mulighet for å avgjøre fra en mindre gruppe mens Thor sparer seg til en evt. spurt hvis det blir kjørt inn.

Usikkerhetsmomentet for Edvald er distansen, mulig det fort blir ubestridt at det skal kjøres for Thor, men optimalt sett så kan disse to taktiske scenariene gi Norge et enormt fortrinn som de andre nasjonene frykter.

1
ynnory Men gutten er da helt ung! Er han 25? Kanskje kommer hans store muligheter senere?! Kan vel være 10 år som toppsykløist.... tålmodighet er en dyd, heter det visst! Men lykke til, j...

Edvald er ung ja, og fantastisk allsidig. Problemet er at han rett og slett er i feil lag hvis han vil bli satset på i TdF. Så lenge Wiggins og Cav er i Sky vil han måtte gjøre veldg mye arbeid for dem noe som selvsagt vil ødelegge for egne muligheter.

1
Tiki-Taka Edvald er ung ja, og fantastisk allsidig. Problemet er at han rett og slett er i feil lag hvis han vil bli satset på i TdF. Så lenge Wiggins og Cav er i Sky vil han måtte gjøre vel...

Så lenge Wiggins og Cav er i Sky vil han måtte gjøre veldg mye arbeid for dem noe som selvsagt vil ødelegge for egne muligheter.

Vet du hvor lenge han har konrtakt? Han kan vel muligens skifte beite senere hvis han ikke får muligheter der han er... Må unggutten vinne en hel masse allerede i år?

1

Sitter med en følelse av at Wiggins kan komme til å drite på draget i prologen idag. Satser han for mye i svingene..? En av Wiggo's svakheter er nettopp at hans bikehandling ikke akkurat er superior...

Flere som så hvordan han satset maks og kjørte tidvis hazardiøst på prologen i Dauphine? Kjører han slik idag så er sjansen tilstede for å ødelegge hele Touren ala Bobby Julich (1999?) allerede på prologen.

Det må da være bedre å kjøre safe og samtidig avgi noen få sek. istedet for å smake asfalt!

1

Bak de virkelig store favorittene er det mange outsidere. At prologen bare er 6 km gjør at et utall ryttere kan blande seg inn i topp 10. Kanskje vi kan få en skrell eller outsider som tør å gå etter den gule trøyen på de neste etappene.

1
WillyVoet Værmeldingen for Liege i dag når rytterne skal sykle, 21-23 grader, rimelig stabile og gode vindforhold, noe svakere vind mot slutten. En marginal fordel å starte sent kan det se u...

Ser at Astana har satt opp Grivko til å kjøre allerede som nr 4 så de satser ivertfall på en fordel å starte tidlig..

Med bare 5 svinger på 6km så spørs det om ikke Wiggins klarer seg uten å bli redd i svingene au.. Men skal holde hardt, 6km rett strekke på nyslipt parkett hadde nok passet han bedre.

Starttiderne til prologen

1

Lignende innlegg

Laster...