Sykkel esc

Innlegg

Sykkel

Il_Falco

20.etappe: Det ultimate monsterfjellet

Det har vært skralt med etappetråder i årets vuelta, og jeg må innrømme at jeg har fått med meg lite fra en av mine favorittritt. Men i dag er jeg klar! Zoncolan, Tourmalet og hva de heter alle sammen kan gå og legge seg. Angliru er det ultimate monsterfjellet. Ekstreme stigninger i skodde og regn er hva fjellet vanligvis kan by på, og etappene hit skuffer aldri. Her har folk som Cobo og Contador avgjort vueltaen. Her har legender som Jimenez og Heras vunnet. Og Angliru var så ekstrem for David Millar at han brøt to meter før målstreken i protest.

Utgaven jeg husker aller best er fraq 2002, hvor Heras forsvant inn i tåka, og Aitor Gonzalez fant ut at han var lei av å være hjelperytter for Oscar Sevilla, og stakk, for senere å vinne vueltaen sammenlagt. Gode minner som du kan se her:

http://www.youtube.com/watch?v=rl5u2AV5xCo

Dagens utgave kan bli historisk spennende, med bare sekunder mellom de to fremste. Bak jager dagens storfavoritt Joaquin Rodriguez. Kan han hente inn de to minutter han er bak? Og hva med Valverde? Slokner Nibali totalt og får vi den siste GT-vinneren fra dop-generasjonen? Kommer Edvald til å synes i det hele tatt? Eller kommer en helt annen til å dominere dagens etappe? Pozzovivo? Betancur? Moreno?Caleb Fairly? Eller kommer Roberto Heras ut av tåken igjen? Den som følger med får se :)

Profil og info om etappen

Kos dere og diskuter!!!!!!!!!!!!!!

6
149 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Klarer ikke å se hvordan Horner kan tape Vueltaen nå, men det som er sikkert er at Nibali og Rodriguez bør angripe i den nest siste stigningen om de skal vinne. I alle fall sende ut Moreno/Kangert

Drømmer om et Betancur rykk

1

Satser på at det begynner å regne og at vi får se Nibali drive galskapsutforkjøring mot angliru

1

Lignende innlegg

Laster...